Fjärde raka för Brynäs efter seger mot Östersunds IK

Formen är bra just nu för Brynäs. På onsdagen kom fjärde raka segern i Hockeyallsvenskan, 10-2 (3-1, 2-0, 5-1), hemma mot Östersunds IK. Det innebär att Östersunds IK åkte på tionde raka förlusten.

Brynäs var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 3-1.

I andra perioden var Brynäs starkast och gick från 3-1 till 6-1 genom mål av Miks Indrasis, Jacob Blomqvist och Linus Lindblom. Det var bara början för Brynäs. Brynäs vann också tredje perioden 5-1 och matchen med hela 10-2.

Brynäs Johan Larsson stod för ett mål och tre assists, Miks Indrasis gjorde två mål och spelade dessutom fram till två mål och Greg Scott gjorde ett mål och två målgivande passningar.

Det här betyder att Brynäs är kvar i serieledning, och Östersunds IK stannar sist, på 14:e plats, i tabellen.

På fredag 29 december 19.00 spelar Brynäs borta mot Västervik, och Östersunds IK hemma mot Mora.