Segersviten förlängd för Almtuna

Det går fortsatt bra för Almtuna i Hockeyallsvenskan. På onsdagen mötte laget Östersunds IK i Gränby ishall och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Östersunds IK blev 2-0 (0-0, 1-0, 1-0).

Första perioden blev mållös. Det var först 5.55 in i andra perioden som Almtuna tog ledningen genom Carl Wassenius assisterad av Oliver Kandergård och Oskar Asplund.

Laget punkterade matchen med ett 2-0-mål med 1.06 kvar att spela genom Oliver Kandergård framspelad av Alexander Ljungkrantz och Anton Klint. Det fastställde slutresultatet till 2-0.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Almtuna på nionde plats och Östersunds IK sist, på 14:e plats.

I nästa omgång har Almtuna Djurgården borta på Hovet, lördag 13 januari 15.00. Östersunds IK spelar hemma mot Västerås fredag 12 januari 19.00.