Seger för Tingsryd – steg åt rätt håll mot Västervik

Tingsryd har haft en tuff period med sju förluster i följd i Hockeyallsvenskan. Men borta mot Västervik bröts den tuffa sviten. Det blev 1-4 (1-2, 0-0, 0-2) i matchen i ACT-Hallen.

Första perioden var jämn. Västervik inledde bäst och tog ledningen genom Kristjan Cepon efter 7.45, men Tingsryd kvitterade genom Felix Olsson. Och Tingsryd hann också ta ledningen, genom Emil Forslund.

Andra perioden blev mållös. Tredje perioden var länge mållös. Tingsryd gick från 1-2 till 1-4 genom två snabba mål på 1.01 i slutet av perioden av Jacob Lundegård och Gustav Olhaver och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 25 sekunder kvar att spela.

Det här betyder att Västervik är kvar på 13:e plats, och Tingsryd stannar på tolfte plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Västervik är Västerås. Tingsryd tar sig an Björklöven hemma. Båda matcherna spelas fredag 19 januari 19.00.