Segersviten förlängd för Bik Karlskoga

Bik Karlskoga fortsätter starkt i Hockeyallsvenskan. När laget mötte Almtuna borta i Gränby ishall på fredagen kom ännu en seger. Laget vann med 4-3 (1-2, 1-1, 2-0). I och med detta har Bik Karlskoga sex segrar i rad.

Andre Edvardsen Simen stod för Bik Karlskogas avgörande mål 6.13 in i tredje perioden.

Almtuna tog ledningen efter 5.49, genom William Eriksson framspelad av Oskar Asplund och Valdemar Johansson.

Bik Karlskoga kvitterade till 1-1 efter 7.33, genom Wilhelm Westlund på pass av Gustaf Thorell.

Almtuna tog ledningen på nytt efter 11.36, när Hampus Harlestam fick träff assisterad av Alexander Ljungkrantz och Marcus Karlström.

Efter 8.11 i andra perioden gjorde Almtuna 3-1 genom Tobias Liljendahl.

Bik Karlskoga reducerade dock till 3-2 genom Theodor Pistek med 2.12 kvar att spela av perioden. 4.29 in i tredje perioden slog Jesper Norbäck till och kvitterade för Bik Karlskoga.

Efter 6.13 nätade Andre Edvardsen Simen framspelad av Jesper Kokkonen och avgjorde matchen. Därmed hade laget vänt matchen.

Det här var Almtunas sjunde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Bik Karlskogas tionde uddamålsseger.

Det här betyder att Almtuna ligger kvar på tionde plats i tabellen, och Bik Karlskoga på nionde plats.

Almtuna möter SSK i nästa match borta onsdag 24 januari 19.00. Bik Karlskoga möter samma dag Östersunds IK borta.