Stark vändning till seger för SSK mot Almtuna

Publiken fick se en tredje period där matchen vände i Hockeyallsvenskan mellan SSK och Almtuna i Scaniarinken. Bortalaget Almtuna hade ledningen i början av tredje perioden, med 2-1, men SSK vände matchen och vann till slut med 4-2.

SSK började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara 1.16 slog Marcus Eriksson till framspelad av Daniel Norbe och Filiph Engsund. Efter 8.24 i andra perioden slog Jakob Ragnarsson till, framspelad av Oliver Kandergård och kvitterade för Almtuna.

Carl Wassenius gjorde dessutom 1-2 efter 9.27 på pass av Oscar Birgersson.

SSK vände på dock matchen när laget gjorde tre raka mål och gick från 1-2 till 4-2 i tredje perioden. 3-2-målet kom med bara 02.32 kvar att spela. Och med 17 kvar kom också 4-2.

Almtuna ligger på elfte plats i tabellen efter matchen, medan SSK är på andra plats.

SSK tar sig an Björklöven i nästa match borta fredag 26 januari 20.30. Almtuna möter samma dag 19.00 Västervik hemma.