Seger för Tingsryd mot Kalmar

Tingsryd tog till slut hem segern mot Kalmar i matchen borta i Hatstore Arena på fredagen. Matchen i Hockeyallsvenskan slutade 2-3 (1-2, 0-0, 1-1). Gabriel Säll blev matchhjälte med sitt avgörande 3-2-mål 12.34 in i tredje perioden.

Första perioden var jämn. Kalmar inledde bäst och tog ledningen genom Arvid Hurtig efter 1.06, men Tingsryd kvitterade genom Joachim Nermark. Och Tingsryd hann också ta ledningen, genom Felix Olsson.

Andra perioden blev mållös. 10.47 in i tredje perioden slog Kim Strömberg till framspelad av Martin Schreiber och Jimmy Andersson och kvitterade för Kalmar.

12.34 in i perioden nätade Tingsryds Gabriel Säll på pass av Jonatan Harju och Felix Olsson och avgjorde matchen för Tingsryd.

Det här var Kalmars nionde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Tingsryds åttonde uddamålsseger.

Kalmars nya tabellposition är nionde plats, medan Tingsryd är på tolfte plats.

I nästa match, söndag 11 februari, har Kalmar SSK hemma i Hatstore Arena 18.00, medan Tingsryd spelar hemma mot AIK 15.00.