Djurgården vann mot Nybro

Djurgården vann mötet i Hockeyallsvenskan på hemmaplan mot Nybro, med 3-1 (1-0, 0-0, 2-1).

Det var hemmaseger nummer fem i rad för Djurgården.

Djurgården startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara 1.24 slog Daniel Brodin till framspelad av Ludvig Rensfeldt och Anton Gradin.

Andra perioden blev mållös. Djurgården gjorde två mål i tredje perioden och gick från 1-0 till 3-0, målen av Daniel Glad och Wiktor Nilsson, vilket avgjorde matchen.

Janne Väyrynen reducerade dock för Nybro med bara en minut kvar att spela och gjorde slutet spännande.

Det här betyder att Djurgården nu ligger på tredje plats i tabellen, och Nybro är på nionde plats.

På fredag 16 februari 19.00 spelar Djurgården borta mot AIK, och Nybro hemma mot Brynäs.