Mora besegrade Tingsryd på hemmaplan

Det blev uddamålsseger för hemmalaget Mora i matchen mot Tingsryd i Smidjegrav Arena. Laget vann fredagens match i Hockeyallsvenskan med 2-1 (2-0, 0-1, 0-0).

I början av matchen var Mora starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Måns Carlsson och Johan Persson. Efter 2.28 i andra perioden slog Isak Hellerstedt till, framspelad av Valdemar Vesterlund och Jacob Lundegård och reducerade åt Tingsryd. Tredje perioden blev mållös, och Mora höll i sin 2-1-ledning och vann.

Båda lagen har nu tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, Mora med 12–13 och Tingsryd med 15–12 i målskillnad. Det här var Moras tionde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Tingsryds 15:e uddamålsförlust.

Mora stannar därmed på femte plats, och Tingsryd på elfte plats, i tabellen.

Lagen möts igen i Smidjegrav Arena, lördag 17 februari 18.00.