Mora segrare hemma mot Tingsryd

Mora vann hemma mot Tingsryd i Hockeyallsvenskan. Matchen på lördagen slutade 5-3 (2-1, 1-0, 2-2).

Segern var Moras fjärde på de senaste fem matcherna, och fjärde hemmasegern i rad.

Mora startade matchen starkast. Laget ryckte åt sig en 2-0-ledning genom mål av Måns Carlsson och Arvid Eljas innan Tingsryd svarade och gjorde 2-1 genom Kevin Ekman Larsson. Efter 11.30 i andra perioden slog Noah Steen till, framspelad av Joseph Berger och Michael Brandsegg-Nygård och gjorde 3-1. Mora ökade ledningen till 4-1 genom Daniel Ljunggren efter 1.28 i tredje perioden.

Tingsryd reducerade dock till både 4-2 och 4-3 genom Pontus Netterberg och Melker Eriksson med 25 sekunder kvar i perioden av matchen.

Mora kunde dock avgöra till 5-3 med sex sekunder kvar av matchen genom Johan Persson.

Det här betyder att Mora är kvar på femte plats, och Tingsryd stannar på elfte plats, i tabellen.

Onsdag 21 februari 19.00 spelar Mora borta mot Djurgården. Tingsryd möter Västerås hemma i Dackehallen tisdag 20 februari 19.00.