Almtuna segrade över SSK i förlängningen

Det blev en riktigt tajt match när Almtuna tog emot SSK i Hockeyallsvenskan. Matchen avgjordes först i förlängningen där hemmalaget var starkast, och segerresultatet blev därmed 2-1 (0-0, 0-1, 1-0, 1-0). Anton Klint blev matchhjälte för Almtuna med sitt mål i förlängningen.

Det var hemmaseger nummer sex i rad för Almtuna.

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. Efter 4.09 i andra perioden gjorde SSK 0-1 genom Daniel Norbe.

Efter 20.54 av perioden kunde William Proos göra 1-1 för Almtuna.

I förlängningen tog det 3.41 innan Almtuna också avgjorde till 2-1. Matchvinnare för hemmalaget blev Anton Klint, framspelad av Marcus Karlström och Oskar Asplund.

Det här var Almtunas 14:e uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också SSK:s åttonde uddamålsförlust.

Det här betyder att Almtuna ligger kvar på nionde plats i tabellen, och SSK på tredje plats.

Almtuna tar sig an Västervik i nästa match borta fredag 23 februari 19.00. SSK möter samma dag 20.30 Djurgården hemma.