Mora vann och höll nollan

Mora vann på hemmaplan mot SSK i Hockeyallsvenskan. Den målsnåla matchen med en klar seger för Mora, 2-0 (0-0, 1-0, 1-0).

Segern var Moras fjärde på de senaste fem matcherna, och femte raka segern på hemmaplan.

Den första perioden slutade mållös. Det var först 13.05 in i andra perioden som Mora tog ledningen genom Chad Yetman på pass av Daniel Ljunggren och Roope Laavainen.

Laget punkterade matchen med ett 2-0-mål med 1.58 kvar att spela genom Måns Carlsson assisterad av Johan Persson och Chad Yetman. Det fastställde slutresultatet till 2-0.

Med tre omgångar kvar är Mora på fjärde plats i tabellen, medan SSK är på andra plats.

Mora tar sig an Björklöven i nästa match borta fredag 1 mars 19.00. SSK möter Nybro borta lördag 2 mars 15.00.