Uddamålsseger för Djurgården mot Björklöven

Djurgården tog till slut hem segern mot Björklöven i matchen på Hovet på onsdagen. Matchen i Hockeyallsvenskan slutade 2-1 (1-0, 1-0, 0-1).

Djurgården tog ledningen efter 6.55, genom Kalle Loponen på pass av John Norman. Efter 19.27 i andra perioden slog Olle Liss till, framspelad av Albin Grewe och Linus Eriksson och gjorde 2-0. 17.11 in i tredje perioden nätade Björklövens Fredric Weigel på pass av Scott Pooley och Jacob Olofsson och reducerade för Björklöven. Mer än så blev det dock inte för Björklöven.

Det här var Djurgårdens 13:e uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Björklövens tolfte uddamålsförlust.

Det här betyder att Djurgården är kvar på femte plats, och Björklöven stannar på sjätte plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Djurgården är Almtuna. Björklöven tar sig an Mora hemma. Båda matcherna spelas fredag 1 mars 19.00.