Brynäs kan fira seriesegern efter seger

Med 5-2 (2-0, 1-0, 2-2) mot hemmalaget Tingsryd är det klart. Brynäs är slutsegrare i Hockeyallsvenskan 2024. Tingsryd ligger på tolfte plats i tabellen.

I och med detta har Brynäs hela sju raka segrar i Hockeyallsvenskan.

I början av matchen var Brynäs starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Tyler Vesel och Simon Robertsson. Efter 8.21 i andra perioden slog Tyler Kelleher till, på pass av Jonathan Karlsson och gjorde 0-3. Brynäs ökade ledningen till 0-4 genom Anton Rödin efter 6.33 i tredje perioden.

, det sista med 2.16 kvar att spela av matchen kunde Isak Hellerstedt och Melker Eriksson göra både 1-4 och 2-4 för Tingsryd.

Brynäs kunde dock avgöra till 2-5 med 53 sekunder kvar av matchen genom Simon Robertsson.

Tyler Kelleher gjorde ett mål för Brynäs och två assist.

På fredag 1 mars 19.00 spelar Tingsryd borta mot Bik Karlskoga, och Brynäs hemma mot Kalmar.