Segersviten fortsätter för Brynäs efter vinst mot Västervik

På onsdagen kom nionde raka segern i Hockeyallsvenskan för Brynäs. Det blev 4-2 (0-1, 2-1, 2-0) hemma mot Västervik. Det innebär att Västervik åkte på sjunde raka förlusten.

Västervik tog ledningen efter 16.58, genom Filips Buncis. Efter 2.14 i andra perioden slog Simon Robertsson till, på pass av Linus Ölund och kvitterade för Brynäs.

Västerviks Victor Öhman gjorde 1-2 efter 6.51 framspelad av Alex Ciernik.

Brynäs Tyler Vesel gjorde 2-2 efter 17.27 framspelad av Chad Billins och Noel Nordh.

I tredje perioden gjorde Brynäs 3-2 efter 5.02 genom Anton Rödin. Och med bara 1.15 kvar satte Miks Indrasis 4-2.

Med en omgång kvar är Brynäs klara seriesegrare, medan Västervik är på 14:e plats.

På fredag 8 mars 19.00 spelar Brynäs borta mot Västerås, och Västervik hemma mot Björklöven.