Bik Karlskoga tog ny seger

Det går fortsatt bra för Bik Karlskoga i Hockeyallsvenskan. På onsdagen mötte laget Nybro i Liljas Arena och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Nybro blev 2-1 (0-0, 1-0, 1-1).

Eskild Bakke Olsen slog till 11.07 in i tredje perioden och blev matchhjälte med sitt 2-1-mål.

Den första perioden slutade mållös. Det var först 6.01 in i andra perioden som Bik Karlskoga tog ledningen genom Theodor Pistek framspelad av Eskild Bakke Olsen och Otto Stenberg.

2.56 in i tredje perioden slog Juho Liuksiala till på pass av Eero Savilahti och Jesper Mångs och kvitterade för Nybro.

11.07 in i perioden nätade Bik Karlskogas Eskild Bakke Olsen framspelad av Otto Stenberg och Jesper Norbäck och avgjorde matchen för Bik Karlskoga.

Båda lagen har nu fyra vinster en förlust på de senaste fem matcherna, Nybro med 19–13 och Bik Karlskoga med 19–13 i målskillnad. Det här var Nybros nionde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Bik Karlskogas 13:e uddamålsseger.

Med en omgång kvar är Nybro på åttonde plats i tabellen, och Bik Karlskoga är på sjunde plats.

På fredag 8 mars 19.00 spelar Nybro borta mot Tingsryd, och Bik Karlskoga hemma mot Mora.