Hysterisk upphämtning av AIK

Hämtade upp 0-4-underläge – men Leksand vann på straffar.

Leksand såg ut att gå tre enkla poäng till mötes hemma mot AIK sedan man redan tre minuter in i den andra perioden ledde med 4-0.

Då tog gästerna en timeout – och uppenbarligen fick lite snack i avbytarbåset laget att vakna till rejält.

Innan perioden var över hann AIK göra tre mål och det blev plötsligt spänning i matchen igen.

I den tredje perioden blev AIK:s Richard Gynge ensam målskytt och matchen gick till förlängning.

Men inget utav lagen kunde avgöra där. Istället fick allt avgöras på straffläggning där hemmalaget drog det längsta strået.

–Det klart att det känns tungt. Men när man kommer tillbaka från ett 0-4-underläge får man vara nöjd med en poäng, säger 4-4-målsytten Richard Gynge till Viasat Hockey.

Leksand toppar fortfarande tabellen i Hockeyallsvenskan.