Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ingen fara med Rögles målvakt

- 04/04/2010, 14:53 -
Det är ingen fara med Cristopher Nihlstorp.

Det är ingen fara med Cristopher Nihlstorp.

SCANPIX

Det såg inte bra ut när Rögles målvakt Cristopher Nihlstorp kolliderade med Leksand-spelaren Patrik Carlsson. Men det är ingen fara med honom och han kommer att spela när Rögle gästar Växjö.

Cristopher Nihlstorp kolliderade med Patrik Carlsson och tvingades avbryta Rögles hemmamatch mot Leksand efter en period. I eftermiddag är han emellertid tillbaka mellan stolparna när Rögle möter Växjö på bortais.

- Vi startar på exakt samma sätt som mot Leksand. Bara för att vi förlorade så vill jag inte ändra, tycker vi gör en rätt bra match trots allt, säger tränaren Pelle Svensson till hd.se.

Rögle har trots 1-2-förlusten mot Leksand allt i egna händer inför de avslutande fyra matcherna i kvalserien. Laget ligger tvåa och har en poäng till godo på trean AIK, tre till fyran Leksand.

- Vi har avgörandet i egna händer. Vi hade tur mot Almtuna, annars har vi gjort fyra bra matcher och jag har svårt att se att vi ska missa det om vi fortsätter spela det spel vi kan göra, säger forwarden Jakob Johansson.

I de övriga matcherna ställs AIK mot Leksand på Hovet medan Södertälje tar emot Almtuna i Axa Sports Center.

Hockeysverige.se