Onsdag 28 Jul
Stockholm

Örebros kris fortsätter

Örebros kris fortsätter.
Örebros kris fortsätter. Foto:

Alla turer kring Örebro har gjort att ordföranden Davor Dundic nu avgår från styrelsen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

ÖREBRO. Det interna bråket i Örebro Hockey får konsekvenser. På onsdagen meddelade klubbens ordförande Davor Dundic att han ställer sin plats till förfogande.

"Med hänsyn till den senaste utvecklingen i och runt Örebro Hockey har jag idag valt att stiga åt sidan som ordförande. Jag har meddelat valberedningens sammankallande att min plats i Örebro Hockeyklubb står till förfogande.

Mitt hjärta klappar och kommer även i framtiden att klappa hårt för Örebro Hockey och alla dess medlemmar och eldsjälar inom klubben som gör ett fantastiskt arbete för att klubben ska nå de mål som vi tillsammans satt upp.

Givetvis kommer jag även fortsättningsvis, om klubben så önskar, bidra med mitt strå till stacken. Om klubben kallar, och det är möjligt för mig, kommer jag att ställa upp", skriver Dundic i ett pressmeddelande på klubbens webbsida.

Det framkom under förra veckan att Örebro Hockey, med Dundic i spetsen, bara lyckats dra in två miljoner kronor i sponsorpengar inför den stundande säsongen. Detta efter att ha haft som mål att dra in mer än det dubbla.

Davor Dundic och resten av styrelsen kritiserades hårt av den före detta ordföranden och sportchefen Mikael Fahlander i lokaltidningen Nerikes Allehanda. Fahlander ansåg att klubbledningen misskött sitt arbete och påstod att han själv tvingats gå in med fem miljoner kronor för att klubben skulle överleva förra säsongen.

Hockeysverige.se

Kommentera
Kopiera länk
Dela