Hur lång tid tar det för Jens Olsson att plocka bort 1200 post it-lappar?
1 av 2
Hur lång tid tar det för Jens Olsson att plocka bort 1200 post it-lappar? - Foto: Nils Jakobsson / BILDBYRÅN
Alexander Bergström jublar tillsammans med lagkamraterna Tomas Kollar och Ludvig Rensfeldt. En av de skyldiga kan finnas på bilden enligt källor till Nyheter24...
2 av 2
Alexander Bergström jublar tillsammans med lagkamraterna Tomas Kollar och Ludvig Rensfeldt. En av de skyldiga kan finnas på bilden enligt källor till Nyheter24... - Foto: Nils Jakobsson / BILDBYRŅN

Här pimpas spelarens bil – med post it-lappar

Malmöbacken Jens Olsson fick sig en chock när han skulle åka hem från träningen. Ett okänt antal gärningsmän hade täckt hela hans bil med post it-lappar. Lagkamraten Alexander Bergström: "De hade varit ute efter honom ett bra tag"


MALMÖ. AIK-stjärnan Mohammed Bangura fick sin bil täckt av post it-lappar i avskedspresent från lagkamraterna i Celtic. Nu har detta tidskrävande practical joke hänt igen – även om det inte handlade om lika många lappar den här gången.

Malmöbacken Jens Olsson fick sig en rejäl överraskning när han skulle ta bilen hem från torsdagens träning. Forwarden Alexander Bergström lade upp en bild på Twitter men när Nyheter24 ringer upp hävdar han sin oskyldighet.

– Jag gissar på att det skedde innan vår träning, men jag var inte alls delaktig. Jag var såg det genom fönstret och han verkade tycka det var roligt. Uppskattningsvis var det 1200 post it-lappar.

Men du vet vilka som gjorde det?

– Haha, det kan jag inte avslöja. Jag har mina aningar om det och jag tror "Jensa" vet vilka det är. Men jag har inte gjort det.

Varför just Jens Olsson?

– De har velat komma åt honom ett bra tag. Han håller själv på med lite hyss, men det är ingen som kommit åt honom. Han åker oftast tåg till arenan eftersom det är smidigt, men i dag tog han bilen. Jag kan tänka mig att han inte kommer ta bilen hit igen efter det här...

Körde han i väg med lapparna kvar på bilen?

– Han tog bort lapparna på rutorna och körde sen i väg. Haha, han kanske fortfarande står där hemma och plockar av lappar.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

igår 19:54
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.