- Foto: Scanpix

Kronwall: "Det känns bra"

Positiva besked för Niklas Kronwall som ser ut att hinna bli hel och frisk innan OS i februari.


Niklas Kronwall ser av allt att döma ut att hinna bli frisk till OS. Härom dagen tränade den svenske backen med Detroit Red Wings för första gången sedan han skadade knäet efter en ful tackling från Montréals Georges Laraque i nslutet av november.
- Det kändes bra (i måndags) och ännu bättre i dag (läs i går). Förhoppningsvis känns det bra i morgon bitti. Det känns definitivt som vi är på väg åt rätt håll, säger Niklas Kronwall till mlive.com.

Exakt när han kan täånkas vara tillbaka i spel vill han inte spekulera i.
- Jag vill inte säga för mycket, då kommer jag att ha doktorerna och massörerna över mig. Om jag bara kan fortsätta att göra framsteg så här handlar det bara om att få tillbaka styrkan i benen och köra på.

29-åringen hade gjort 13 poäng (5+8) på 21 matcher innan han skadade sig.

Hockeysverige.se

/
Senaste nytt

Arsenals kross – körde över Sheffield United

Chelsea-stjärna anklagas för rasism

1 timme sedan
Fotbollsstjärnan Sam Kerr, till vardags i Chelsea, ställs inför rätta nästa år. 30-åringen från Australien anklagas för att ha rasistiskt trakasserat en polis, skriver The Guardian. Detta ska ha inträffat i London tidigare i år.

Västerås vände – kvitterar i semifinalen

2 timmar sedan
Det är bortalagens semifinalserie så här långt mellan Edsbyn och Västerås.

Frölunda föll – i stjärnans comeback

3 timmar sedan
Frölundas lagkapten Hanna Olsson slet av muskelsenorna i baksida lår och säsongen såg ut att vara över. Men i den första semifinalen mot Luleå var stjärnan tillbaka. Trots det blev det förlust för Frölunda.

"Bajens" besvikelse: Missar slutspel i cupen

3 timmar sedan
Depp i Hammarby. Jubel i Mjällby. Efter 1–1 går Mjällby vidare till kvartsfinal i svenska cupen – samtidigt som Hammarby är utslaget.

Så stöttades Henke Larsson under den framgångsrika karriären: ”Det är respekt”

idag 16:52
Henrik Larsson slog igenom ordentligt i och med Sveriges VM-brons i fotboll 1994. Nyheter24 har tagit en närmare titt på vad svenskarna googlar mest om den folkkära fotbollsikonen.