Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

NHL-stjärna stängs av - förnedrade exet

Sport | 03/12/2008 09:35

NHL stängde av Dallasstjärnan Sean Avery efter att han fällt en förnedrande kommentar om sin före detta flickvän, skådespelerskan Elisha Cuthbert.

NHL-stjärnan Sean Avery i Dallas, allmänt känd som NHL:s mest hatade spelare, kallade sin före detta flickvän för fånig - och blev avstängd av NHL.

Förra flickvännen är Hollywoodskådespelaren Elisha Cuthbert. Hon dejtar just nu en annan NHL-spelare, Calgarys Dion Phaneuf.

Så när Dallas var på besök i Calgary kunde inte Avery inte hålla sig ifrån att fälla en kommentar om sitt ex där han kallade henne för sin "sloppy second".

–Jag är riktigt glad över att vara tillbaka i Calgary, jag älskar Kanada. Jag vill gärna kommentera hur vanligt det har blivit för NHL-spelare att dejta mina rester. Jag vet inte vad det kan betyda. Njut av matchen i kväll.

NHL ansåg att ordvalet var förnedrande och beslöt att omedelbart stänga av Avery, som efter förhör kommer att få ett tidsbestämt straff.

Se Averys kommentarer live på teve

Skrivet av: