Mats Sundin utbuad i comebacken

- 08/01/2009, 06:36 -

Poänglös Mats Sundin gjorde ingen höjdarmatch mot Edmonton Oilers.

EDMONTON. Publiken var aggressiv och vevade med sina hånfulla skyltar. När 37-årige Mats Sundin gjorde NHL-comeback med Vancouver Canucks i natt hade han nästan alla emot sig. Buropen haglade när Sundin klev på isen bara någon minut in i första perioden när Edmonton Oilers tog emot Canucks.

Matchen vanns av Vancouver med 4-2, och Mats Sundin spelade 15 minuter av matchen. I kedjan med Kyle Wellwood och Mason Raymond hade Sundin problem med att få till skott i offensiv zon. Bara under den tredje perioden exempelvis hade Sundin inte fått ett enda skott på mål under de första åtta minuterna, rapporterar NHL GameCenter.

Han har själv uppgett, trots förhandlingar med New York Rangers, att Canucks egentligen har varit topprioritet sedan i somras. Innan matchen sa Sundin, som skrev på för Canucks den 18 december, att han var redo för sin comeback.

– Jag mår bra, kroppen känns bra, så jag är redo. Ju tidigare jag kommer in i matcherna, desto mer kommer det att hjälpa mig i mitt spel och ta mig till den nivå jag vill ligga på. Det är omöjligt att få det bara genom träning, sa Mats Sundin i omklädningsrummet vid Rexall Place, enligt Washington Post.

Av svenskarna i Canucks var det bara Daniel Sedin som lyckades ta en poäng genom en assist.

Se Mats Sundin bli utbuad av fansen nedan.

Skrivet av: