Rangersförlust med Henke i målet

Pittsburgh besegrade New York Rangers med 6-2 i NHL-ishockeyn i natt.

Pittsburgh besegrade New York Rangers med 6-2 i NHL-ishockeyn natten mot torsdag. Henrik Lundqvist, som var tillbaka i Rangersmålet efter All-star-uppehållet, hade en tuff dag på jobbet. När lagen klev ut med ett oavgjort resultat i den tredje perioden trappade Pittsburgh upp tempot omgående. Efter en minut gav Jordan Staal sitt lag ledningen med 2-1, och efter det var det bara en lång uppförsbacke för Henrik Lundqvist. Både 3-1 och 4-1 kom under den första halvan av perioden, när sedan Marc Staal reducerade för Rangers tändes hoppet en aning men det var bara tillfälligt. 5-2 kom bara minuterna senare genom Kris Letang, som gjorde sitt andra mål för kvällen, och strax därpå fastställde Sidney Crosby slutresultatet.

Michael Cammalleri svarade för sitt andra hat-trick denna säsong när hans Calgary besegrade Buffalo med 5-2. Cammalleri inledde målskyttet redan efter dryga tre minuter i den första perioden, och avgjorde sedan matchen med två mål i mitten av den tredje perioden. Han har nu gjort 25 mål denna säsong och ligger därmed på en sjätteplats i skytteligan.