Torsdag 24 Jun
Stockholm

Lochtes mamma: "Ryan har bara one night stands"

Ryan Lochtes mamma Ike bekräftar att simmaren jagar mer än bara medaljer under OS: "Han har bara one night stands".
1 av 2
Ryan Lochtes mamma Ike bekräftar att simmaren jagar mer än bara medaljer under OS: "Han har bara one night stands". Foto: SCANPIX
Kanske kan hans bling bling och hans medaljer hjälpa honom med sexlivet under OS.
2 av 2
Kanske kan hans bling bling och hans medaljer hjälpa honom med sexlivet under OS. Foto: SCANPIX

Ryan Lochte sa innan OS att han hoppas på att få rulla runt i sänghalmen under mästerskapet – nu kommenterar hans mamma sonens sexliv.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Ryan Lochtes OS
27-åringen har vunnit två guld och två silver hittills. Ett av gulden var individuellt på 400 meter medley och två av medaljerna i lagkapp. Det andra silvret tog han i går kväll på 200 meter medley. 
LONDON. Efter att Ryan Lochte vunnit OS-guldet i kamp med landsmannen Michael Phelps på 400 meter medley har amerikanen ständigt varit uppe på tapeten. Men även innan OS stack simmaren ut med sitt uttalande om att 70 till 75 procent av OS-atleterna kommer att ha sex i OS-byn.
Nu lägger sig även 27-åringens mamma i sonens sexliv.
– Han har bara one night stands. Han kan inte engagera sig i ett förhållande, han är alltid i farten, säger Ike Lochte enligt Huffington Post

Mamma Lochte tror definitivt inte att sonen är redo för ett förhållande – men hon uttrycker det på ett lite märkligt sätt.
– Han är så varmhjärtat att jag inte tror att han vill ha ett förhållande med någon...det hade inte varit rättvist mot tjejen, säger hon.

Och Lochte jagar inte bara medaljer under OS. Han skäms inte för att säga att han vill rulla runt i sänghalmen under mästerskapet.
– I mitt senaste OS gjorde jag ett stort misstag och hade flickvän. Nu är jag singel så London kommer att bli riktigt bra. Jag är exalterad, sa 27-åringen innan OS.

Så tjejerna får passa sig för den 27-årige simmaren i OS-byn.
Kommentera
Kopiera länk
Dela