Miss Inga. Foto: Linnea Frank
1 av 3
Miss Inga. Foto: Linnea Frank
2 av 3
3 av 3

Miss Inga recenserar Ett Oheligt Kalas

Stockholms favvistransa minns (inte) förra helgens spektakel.


Om skribenten

Martin ”Miss Inga” Johansson driver en PR-byrå, jobbar som nattklubbsvärdinna på Berns 2,35:1/Glory hole och är ”taleskvinna” för Southern Comfort samt ”sjunger” i gruppen Happy hoes tillsammans med (La) Camilla Henemark och Dominika Pecynski som snart släpper singeln ”We rule the world”.

Klickarå: www.missinga.se

Att just jag fick uppdraget att recensera Ett Oheligt KalasVardagsrummet är egentligen lika konstigt som att Hagamannen skulle bli årets Umeåbo eller att Von Dutch skulle göra en snygg klädkollektion. Jag minns verkligen inte särskilt mycket. Det du kommer att läsa nedan är vaga minnen, återberättade historier samt skvaller på Twitter och diverse bloggar. Jag kände ändå att jag borde berätta historien själv. Det är alltid bättre att själv erkänna att man är en jobbig bög än att någon annan jävel skriver det.

Min kväll började med champagne och drinkar tillsammans med Hamburgerbörs flotta VD Ingmarie Pagenkamper. För en gång skull var jag helt ledig från transerierna och hade för en gång skull klätt mig i annat än träningskläder eller utklädd till slampa. Klädd i Dior, Prada och Helmut Lang (där fick jag sagt det med) var jag redo för en helnatt på stan.

Skumpan jag drack gick rätt ner i fötterna och alla mina märkeskläder gav mig ett självförtroende som heter duga. När jag kom till Vardagsrummet möts jag av en megakö, men jag gick rätt fram till vakten och krävde att få komma in. Lyckligtvis, innan jag hunnit säga ”vet du inte vem jag är?” hann Zeke i en clowndräkt se mig. Han släppte in mig och mitt sällskap och tydligen sjöng jag då både högt och ljudligt refrängen av Sean Banans melodifestivalslåt. För er som varit gömda under en sten under Melodifestivals-geggan lyder refrängen: Ding-i-ding-ding-ding, här glider kingen in…. Redan nu borde vakterna eller åtminstone jag själv börja anan oråd att det kommer bli en stökig historia.

Väl inne är stämningen på topp i fullproppade Vardagsrummet. Det var fjärde gången i ordningen av En Ohelig Allians och arrangörerna Daniel Glasman, Eleonore Säll, Nina Johansson och Zeke Tastas slog publikrekord! Det fanns ett bollhav med en massa snygga människor i, en hångelkoja, konfettibomber som smälldes av i tid och otid, tomtebloss samt en fiskdamm där man kunde fiska upp vintageporr och kondompaket med glidmedel i. Själv fiskade jag inte. Jag är inte mycket för vare sig gamla eller fysiska porrfilmer. Det är mycket enklare och bekvämare att kolla på porr i datorn. Har man en Mac slipper man dessutom massa virus. Ett gott råd är att inte visa upp filmer från Youtube när man håller i en stor presentation på ett företag du vill jobba med. Risken är stor att ett klipp från Youporn visas upp med sökorden: "filthy teen brutally fucked". Detta hände nämligen ”en vän” till mig.

Ylva Stålberg berömde mig för min outfit och konstaterade att hon inte sett mig civilklädd på ett över ett år. Ungefär samtidigt kommer Glasman som kvällen till ära var iförd Batman-kostym och frågade om jag ville ha en shot av "Fisherball” det är en blandning av Fisherman's Friend och Fireball och smakar i ärlighetens namn skit. Detta hindrade mig dock inte från att dricka ett tiotal under kvällens gång. Ylva frågade om jag hade lust att ställa upp på en bild med Glasman. Jag tyckte att det skulle vara bra för bilden om jag tog Batman på ballen och vi enades alla om att detta var en mycket bra idé.

Zeke kommer förbi senare med en dildo i handen och frågar mig om jag sett en sådan stor manslem innan (Han använde ordet som både börjar och slutar på k dock) Här sviker mig mitt minne, men tydligen visade jag att jag kan få ner hela i halsen. Strax efteråt hånglade jag även med Zeke och kläckt ur mig att det var det bästa hånglet i år. Detta är enbart andrahandsinformation som jag vägrar tro är sant. Det man inte minns har aldrig hänt.

Något jag tyvärr minns är att jag terroriserade de söta och duktiga DJ-tjejerna Nina Johansson och Eleonor Säll att spela min egen låt ”Don't try to steal my limelight” av förståeliga skäl gjorde de inte det. Vill du veta varför klickar du HÄR! http://www.youtube.com/watch?v=dpQ_4hAkEU8

Efter ytterligare några Fisherballs och Vodka Redbull dansade jag på golvet, i soffan och på borden innan jag beslöt mig för att gå hem. Ylva kommer fram till mig och säger att bilden på mig och Glasman är suddig. Panik! Vi hittar Glasman vid DJ-båset och knäpper av en bild till. Denna gång blir bilden inte det minsta suddig och min hand är dessutom innanför ”Batmans” kalsonger. Bilden hann ligga uppe här på Tête-à-tête mindre än ett dygn innan den försvann.helt ifrån cyber space (förutom alla print screens då förstås).

Frågor: Sjukt många blev utslängda. Hur fulla var de om de lät mig vara kvar? Vem snodde jag tigermössan av? Hur kunde jag missa att min favorittjej Quetzala Blanco var där? Varför vaknade jag upp i en söderförort mellan ett gift par?

Andra som enligt bilderna fanns på plats var bl a: Rosanna Endre, Eija Skarsgård, Damon Rasti, Greger Hagelin, Malin Evrenos, Anna Korsgren, Johan Holmlund, Matilda Dickman, Linn Stålberg, Michaela Liebhart, Maria Möller, Jessie Moberg, Erik "Lilla Prinsen" Lööf, Marcus Engstrand och Fredrika du Rietz.

Betyg: Att få testa nya shots, hångla med en clown, ta Batman på ballen, dansa till bra musik och hänga med sköna människor kan enbart bli succé.

Betyg 5t av 5t

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nyheter24 recenserar: Så snuskig är Margaux Dietz erotiska roman "Alexas värld"

24 Okt 2021, 17:15

Dirty Brunch @ Farang 29/6

3 Jul 2013, 11:40

têtê-à-têtê går på herrkväll 18/4

7 Maj 2013, 13:50
Brothers bjöd in till trevlig kväll och starka drycker. Såhär gick det!

Negrita, integritet och reklam

15 Apr 2013, 09:08
Zeke säljer sig för en flaska sprit och tycker att det är värt det.

Tête-à-Tête med Lissi Dancefloor Disaster

14 Mar 2013, 12:14
Lissi Dancefloor Disaster är electropop-bandet som gillar katter, pop och tv-spel. Live är de som en neonflod på joltcola och de sprider klös och galenskap vart de än tar vägen. På lördag välsignar de klubben OFF THE RECORD på Ljunggren med ett live-gig och Y+M träffade Lissi för att prata lite om kvällen, debutsläppet på Goldenbest och såklart....katter.

Tjejen Hela Dan 2012

7 Mar 2013, 13:51
Förra veckan släppte vi bomben och listade Stockholms tio-i-topp Killen Hela dagen 2012 och de som bubblar. Nu har turen har kommit till Stockholm tjejer när Tête-à-tête rankar 2012 års giganter.