Söndag 19 Sep
Stockholm

Flashback från Wide Open

1 av 3
Foto: Linnea Frank
2 av 3
Foto: Linnea Frank. Foto:
3 av 3

Zeke summerar gårdagskvällens festande by Miss Inga med ett ord: Succé!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Jag var verkligen inte peppad. Alls. Men, min tjej Rosanna Endre och väninnan Sophia Cederström-Wrangel af Sauss var peppade. Till tänderna. Så att jag inte ville gå ut spelade mindre roll när dessa två virvelvindar av vilja drev sitt case.

Efter en sväng på Vassa Eggen där DJ.urpark skulle stöka till det så blev det en snabb drink med Quetzala och Jasminda Blanco, Sofie Strandberg och Margret Atladottir Riche. Hur mysigt vi än hade det så blev lockropen från andra sidan Berzelii park till slut för högljudda för att ignorera.

För Stockholms favoritdrottning, divan som driver natten, draget som river staden, allas vår Miss Inga ställde till med smygpremiär av den nya klubben Wide Open Bernsterrassen.

Det kunde kvitta hur dyster och grinig jag var, det spelade liksom mindre roll när Miss Inga och Martin Kling slängde ett hav av drinkbiljetter på en. Inom en kvart var vi igång och dansade ikapp med Markus Fowler, Isabell Mölleborn, Fredrik Stjärne, Rebecca Brage, Mike Afrooz, Naim Berisha med flera. Jag log motvilligt, drack motvilligt, dansade motvilligt och hade motvilligt kul. Jag hade så motvilligt kul att jag till slut glömde bort allt det motvilliga och lät Miss Ingas succé skölja över mig som en skamvåg av kärlek.

Vi gjorde till och med ett litet utbrytningsförsök och åkte till öppningen av F12 där vi skålade ikapp med Sima Korenivski, Daniel Glasman, Glasmans Skägg, Roxana Motman, Pedro Faustini, Pedros Hår, Payman Dehdezi med flera.

Men vi längtade tillbaka. Till Bernsterrassens omfamnande värme och dansanta pepp från Marcus Ullmarker och Daniel Olsson. Så vi åkte tillbaka och började om. Fast denna gång alldeles, alldeles underbart villigt.

Så ett tips inför sommaren. Gå på Wide Open. För om smygpremiären får 5t av 5t så kan vi ju bara ana vad som komma skall.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Dirty Brunch @ Farang 29/6

Publicerades: 19 Jul 2013, 11:40

têtê-à-têtê går på herrkväll 18/4

Publicerades: 19 Maj 2013, 13:50

Negrita, integritet och reklam

Publicerades: 19 Apr 2013, 09:08

Tête-à-Tête med Lissi Dancefloor Disaster

Publicerades: 19 Mar 2013, 12:14

Tjejen Hela Dan 2012

Publicerades: 19 Mar 2013, 13:51

That Fucking Party är tillbaka!

Publicerades: 19 Feb 2013, 14:09