Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Glasman recenserar Undicis herrtoa

- 31/10/2012, 15:49 -
Foto: Melika Zakarie (www.duvetinte.se)
1 av 2

Foto: Melika Zakarie (www.duvetinte.se)

Foto: Linn Stålberg
2 av 2

Foto: Linn Stålberg

Daniel Glasman påstod förra veckan att han minsann kunde ha kul var som helst. I lördags var det upp till bevis då han besökte Undici. Idag recenserar han ställets herrtoa.

Med tanke på att jag förra veckan orerade vitt och brett om att jag kan ha kul var som helst  begav jag mig i lördags till Undici. Nykter som vanligt och, eh, insupandes enbart atmosfären - en atmosfär som hade varit tillräckligt för att göra mig full, eller åtminstone hamna i bråk vilket jag/man/alla var fett nära att göra i kön till herrtoaletten.

Det var helt sjukt skum stämning där i kön, folk kastade onda ögat på varandra, någon ville tjafsa om hur lång tid det egentligen borde ta folk att kissa, någon knuffades och någon annan viftade seriöst med en käpp för att få plats. Tror jag. Man fick knappt någon som helst ro att "hala fram den" och göra sitt, och man behövde nära på göra Brolinpiruetten för att ta sig ut därifrån efteråt. Som Arne Hegerfors hade sagt, 1-1 står det på tröjan, en etta i betyg får toaletten på Undici. Och nu firar vi midsommar i Pontiac Silverdoooom.

Betyg för Undicis toalett: 1t av 5t