Foto: Sima Korenivski
1 av 3
Foto: Sima Korenivski
Foto: Sima Korenivski
2 av 3
Foto: Sima Korenivski
Foto: Sima Korenivski
3 av 3
Foto: Sima Korenivski

Like a finger up your ass

Glasman recenserar den ni alla kommer att påstå att ni kände.


I lördags var det Dirty Brunch och eftersom jag inte bara är väldigt subjektiv i frågan utan även ödmjuk får andra säga om det var succé eller inte (det var det). Istället tänkte jag ge mig på att visa upp vad som hände efter själva brunchen. När det hela var slut vid 17-tiden var vi ett stort gäng som i varierande, erm, glädjegrad ville festa vidare, så vi drog på... Efterfest efter brunchen? Mellanfest före utgång? Förfest inför kvällen? Vi drog i alla fall på eftermellanförfest i en lägenhet på Gärdet, och vi hade bland annat med oss den framtida stjärnan Elliphant (http://www.facebook.com/elliphantmusic) som kickat igång festen på brunchen med ett redigt ösigt uppträdande. Nu var vi fyrtio pers på fyrtio kvadrat, och trots allmän glädjeyra och festkänsla var det en som bidrog lite mer till stämningen än övriga om man säger. För en gångs skull var det inte jag som klädde av mig eller Bromma-DJ:ade eller så, utan Elliphant levererade en sinnessjukt tajt a cappella-låt stående framför en soffa och med en porslinsmugg i handen. Jag tror att alla vi som var där, på både brunch och mellanförefterfest, kände att vi såg en stjärna födas. Varsågoda, tre minuter pepp, studs och framtida idol i mobilfilmad version. M.I.A., eat this!

Kolla skiten ur http://youtu.be/AcPjxBJxF_A

Betyg 5t av 5t

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nyheter24 recenserar: Så snuskig är Margaux Dietz erotiska roman "Alexas värld"

24 Okt 2021, 17:15

Dirty Brunch @ Farang 29/6

3 Jul 2013, 11:40

têtê-à-têtê går på herrkväll 18/4

7 Maj 2013, 13:50
Brothers bjöd in till trevlig kväll och starka drycker. Såhär gick det!

Negrita, integritet och reklam

15 Apr 2013, 09:08
Zeke säljer sig för en flaska sprit och tycker att det är värt det.

Tête-à-Tête med Lissi Dancefloor Disaster

14 Mar 2013, 12:14
Lissi Dancefloor Disaster är electropop-bandet som gillar katter, pop och tv-spel. Live är de som en neonflod på joltcola och de sprider klös och galenskap vart de än tar vägen. På lördag välsignar de klubben OFF THE RECORD på Ljunggren med ett live-gig och Y+M träffade Lissi för att prata lite om kvällen, debutsläppet på Goldenbest och såklart....katter.

Tjejen Hela Dan 2012

7 Mar 2013, 13:51
Förra veckan släppte vi bomben och listade Stockholms tio-i-topp Killen Hela dagen 2012 och de som bubblar. Nu har turen har kommit till Stockholm tjejer när Tête-à-tête rankar 2012 års giganter.