1 av 3
2 av 3
3 av 3

Tête-à-Tête med - Carolina Gahn

Energiknippet Carolina talar ut om The Box i New York, Sade och naken glamour.


Tête-à-Tête med

Tête-à-Tête vill ta det lite längre. Varje vecka ställer vi därför utvalda Stockholmsprofiler mot väggen - och kräver raka svar.

I samma stund som detta skrivs dimper det ned en inbjudan på Facebook. Från Carolina. Rubriken är "Calvin Klein Naked Glamour Cocktail". Om du behöver ytterligare argument för varför du ska hålla dig väl med henne så är du inte värd en Tête-à-tête med Carolina och kan sluta läsa nu.

Tjugofemåriga Carolina jobbar hårt om dagarna som PR-konsult på Modinåkerlind och om nätterna snubblar vi ofta in i hennes lysande leende och hennes sprakande energi. Innan hon började spinna för de svenska modeundren har hon bland annat lagt röst till en musikvideo för Lady Gaga, svetsat legeringar i Kirunas kolgruva och pundat hårt på adrenalin genom att skydiva, forsränna och paraglida.

Dejtar på: Känns som jag dejtar typ alla, nästan hela tiden. Och då syftar jag på mitt yrke och att jag älskar att träffa härliga människor.

Favoritdrink: Vodka Ramlösa med många limeskivor i. Det får jag sällan eftersom många bartenders hävdar att det är snordyrt med lime. Porti på O-baren ger mig däremot alltid ett eget glas med limeskivor och vodkan för sig. Perfekt!

Bästa sexlåten:
Beror ju helt och hållet på sinnesstämning. Mina grymma spellistor har ingen klagat på. (Big nono: Jag har blivit överraskad med Sades By your side en gång. Not a good idea att stå i dörrposten i små kalsonger och sjunga med när jag kom tillbaka från köket med en flaska vin…)

Bästa kärlekslåten: En låt som skrivits personligen till mig. Annars är väl Ain´t no sunshine en vacker kärlekslåt…

Bästa flirtknep: Jag är en flirtig person av naturen så jag är dålig på att ge knep. I just go with the flow. Var glad, öppen och bjud på dig själv utan att bli för överflödig. Jag har alltid fallit för roliga personer som har självförtroende.

Längsta förhållande:
ca 2,5 år.

Favoritpreventivmedel: Should I state the obvious?!

Favoritställning:
Sorry guys. Pass.

Blir avtänd av:
Folk som tar sig själva på för stort allvar, är osäkra och allmänt korkade. Som jag nämnde tidigare så faller jag för ett ödmjukt självförtroende.

Favoritklubb: Måste nog säga The Box i NYC och i London. Skulle tyvärr aldrig funka med dekadenta klubbar i Stockholm. Det måste bli mer underhållning och dekadens i Stockholm! Här hemma föredrar jag hemmafester och 1- ställen istället. Men med rätt sällskap så funkar faktiskt allt.

Senaste kyssen:
Nu i lördags utdelades lite kyssar…

Bästa sexknepet: Självförtroende.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nyheter24 recenserar: Så snuskig är Margaux Dietz erotiska roman "Alexas värld"

24 Okt 2021, 17:15

Dirty Brunch @ Farang 29/6

3 Jul 2013, 11:40

têtê-à-têtê går på herrkväll 18/4

7 Maj 2013, 13:50
Brothers bjöd in till trevlig kväll och starka drycker. Såhär gick det!

Negrita, integritet och reklam

15 Apr 2013, 09:08
Zeke säljer sig för en flaska sprit och tycker att det är värt det.

Tête-à-Tête med Lissi Dancefloor Disaster

14 Mar 2013, 12:14
Lissi Dancefloor Disaster är electropop-bandet som gillar katter, pop och tv-spel. Live är de som en neonflod på joltcola och de sprider klös och galenskap vart de än tar vägen. På lördag välsignar de klubben OFF THE RECORD på Ljunggren med ett live-gig och Y+M träffade Lissi för att prata lite om kvällen, debutsläppet på Goldenbest och såklart....katter.

Tjejen Hela Dan 2012

7 Mar 2013, 13:51
Förra veckan släppte vi bomben och listade Stockholms tio-i-topp Killen Hela dagen 2012 och de som bubblar. Nu har turen har kommit till Stockholm tjejer när Tête-à-tête rankar 2012 års giganter.