Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tête-á-tète med Lynx Rufus

- 25/02/2013, 15:44 -
1 av 2

Henrik Palm

2 av 2

Henrik Palm

Lynx Rufus är ett rockband fullt av snygga slynglar som just nu ar aktuella med EP, turné och allmän grymhet. Nu på torsdag gästar de månadsklubben #Thirstythursdays på Scandic Malmen Lhb, det vill man absolut inte missa. Utlovat är även en fet UV-ljusshow signerad stjärnorna från Tillsammans Med. Y+M träffade killarna i Lynx Rufus och mös lite. Då passade vi på att ställa följande frågor.

Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Y+M: Vilka är ni? Berätta lite om er bandet och er bakgrund!

LR: Lynx Rufus är ett nytt fenomen bestående av fem olika ohippa typer med en hyffsad uppfostring, i ett kollektivt avtal om göra ett intryck och avtryck på världen genom musik. Vi skriver, producerar och managerar allt själva.

Vad kan vi förvänta oss av er performance på torsdag?

Det bästa vi vet är att spela live, och vi är super psyched för en intensiv och svettig klubbspelning! Räkna med glam, akrobatik, dans och hud!

Dela med er av erat sjukaste/festligaste/konstigste bandminne!

Det lilla vi minns från vår sjukaste spelning på en festival i somras är en dyngsur skyhög publik som väntat i lervällingen sedan kvällen innan på att vi ska äntra scenen brännandes uppstoppade hundar tillsammans med en eldkonstnär. Det gjorde vi och det var magiskt! DÄR ligger våra förväntningar!

Vad är era mål och planer framöver?

Efter #Thirstythursdays på LHb kommer vi att ge oss ut i landet o spela lite - när vi inte bor i studion och spelar in dansanta nya tunes för kommande EP!


***

Missa inte, Lynx Rufus går på kl 21.00 på Lilla Hotellbarens scen nu på torsdag 28 feb!


Förvägsstalkings-hjälpmedel:

Spotify: http://spoti.fi/Jq8ydh

Nya musikvideon: http://youtu.be/RtcwAAIWGxU

FB: http://www.facebook.com/familynx