Torsdag 2 Dec
Stockholm

Tête-à-tête med B I R D S

Det 12 kvinnor starka klubbkollektivet BIRDS har under hösten förvandlat Stockholms torsdagsnätter till nånting värt att fira, med tunga bokningar, kul häng och en jävla massa girlpower. Y+M flaxade in i buren för lite gossip..

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
BIRDS

är Bernsbrudarna som gjort torsdag till det nya fredag med hjälp av techno, house och häftig dekor. 
 
Alexandra Brinkeborn
Alina De Liseo Peterson
Amanda Svasa
Annika Högberg Andersson
Johanna Schneider
Josefine Andersson
Lova Bergstrand
Paulina Hallberg
Paulina Majari
Philippa Pacho
Ronja Holmström
Vide Norman

Varje torsdag på 2.35:1

Y+M: Ni är ju 12 tjejer som har klubb tillsammans. Hur funkar det? Känner alla varandra sen tidigare? Blir det nånsin catfight om drinkbiljetterna? 

BIRDS: Det funkar! Sjukt bra. Vi är helt catfightbefriade, kanske för att vi brinner för olika grejer. Och för att alla är grymma. Vissa av oss är bra kompisar sedan länge tillbaka och andra är helt nya för varandra. Sedan vi började med det här har vi smält samman till ett bästisgäng. Skithäftigt. Angående drinkbiljetter: I pet your back, if you pet mine.

Ni har bokat massor av grymma akter hittills, berätta lite mer om Bloody Mary som kommer ikväll (24/1)!

 Bloody Mary, eller Marjorie som hon heter, är den ascoola fransyskan bakom labeln Dame-music. Hon fick sitt genombrott med singeln Spinning Around som hon släppte med kompisen Eyke från ep:n Arabesque. Hon är en riktig pärla, hennes set är alltid helt magiska. Och så propsar hon på att endast spela vinyl, och det är givetvis respekt. Vad vi vet har hon bara spelat i Stockholm en gång och det var för flera år sedan på Kruthuset. Men nu kommer hon äntligen tillbaka!

Bästa festminnet från BIRDS-kvällarna so far? Vad är det sjukaste som hänt?

Hur ska vi kunna välja bara ett? UV-festen med Ben UFO var fantastisk. 400 glowsticks och lysande UV-färg gör människor barnsligt förtjusta! Och discokvällen med Baby G lockade fram dansmoves som Stockholmspubliken aldrig anat att de kunde. Men sedan ska vi inte glömma de lite otippade småakterna som också fått taket att lyfta, som när Theo & Masse körde sina housetracks i cirkusmiljö och man vaknade upp med popcorn i bh:n. Men sjukaste minnet? Vi var alla jävligt imponerade när en snubbe lyckades stjäla en av våra stora fågelburar. Han ska ha vaknat upp kramades den i sin säng. Folk verkar i allmänhet gilla att sno vår dekor. Vi brukar rama in våra stammisgäster i fina ramar och sist försökte någon stoppa in Noah Gibson innanför kalsongerna och ta med honom hem. Vi tog dock tjuven på bar gärning i trappen efter att ha uppmärksammat utbuktningen i byxorna. Noah är nu tillbaka på sin hedersplats!


BIRDS kör på Gallery 2.35:1 ikväll mellan 21 och 03. Bloody Mary spelar med support från BIRDS egna Philippa Pacho och Johanna Schneider.

Ses där!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Nyheter24 recenserar: Så snuskig är Margaux Dietz erotiska roman "Alexas värld"

Publicerades: 24 Okt, 17:15

Dirty Brunch @ Farang 29/6

Publicerades: 2 Jul 2013, 11:40

têtê-à-têtê går på herrkväll 18/4

Publicerades: 2 Maj 2013, 13:50

Negrita, integritet och reklam

Publicerades: 2 Apr 2013, 09:08

Tête-à-Tête med Lissi Dancefloor Disaster

Publicerades: 2 Mar 2013, 12:14

Tjejen Hela Dan 2012

Publicerades: 2 Mar 2013, 13:51