Tête-à-Tête med - Mini Macklin

Vi vet inte riktigt vad Mini egentligen gör men vi är vet att hon är värd en tête-à-tête.


Tête-à-Tête med

Tête-à-Tête vill ta det lite längre. Varje vecka ställer vi därför utvalda Stockholmsprofiler mot väggen - och kräver raka svar.

Vissa rykten säger att hon inte har något jobb, andra att hon sitter i spärr och enligt vissa rykten har hon har synts som skådis i reklamfilmer och musikvideos.
Eventuellt jobbar hon som minglare, då man alltid springer på henne ute i natten. Oavsett vilket så vet vi att tusentals män och kvinnor trånar efter att veta mer om Stockholms bäst bevarade hemlighet, Mini Macklin.

Så, kom ihåg vart du läste det först, det som kommer, det som redan är, det som smäller i alla hörn;
Mini Macklin, hårt mot väggen.


Raggar på:
Raggar inte så mycket. Brukar gå ut med intentionen att ragga, men det brukar glömmas bort efterhand.

Dejtar på: Har aldrig dejtat. Hur gör man då? Försökte lära mig genom att gå med på en sån där dejtingsida i våras. Gick åt helvete när man insåg vilka idioter det finns.

Favoritdrink:
Vodka-Ramlösa. Alltid.

Bästa sexlåten: Vad som än spelas i vax-form. Redan som 17-åring insåg jag att det är känslan (läs: skrapet, hacken, dammet och reporna) man är ute efter, det förhöjer alltid sexet. Gamla 70-talsvinyl skadar inte.

Bästa kärlekslåten: Sébastien Tellier - La Ritournelle

Bästa flirtknepet: Vet inte om jag har något knep, men är alltid rak-på-sak. Det funkar för mig.

Längsta förhållandet: Själv är jag lite av singeltjejen, så jag har inte så mycket att komma med. Dock fick en karl två av mina bästa år till låns.

Favoritpreventivmedel:
Sterila män.

Bästa sexleksaken: Mig själv, såklart!

Favoritställning:
Beror lite på vad man är ute efter, intensivt och länge eller om man jagar orgasmen!

Blir avtänd av: Män som inte vet vad de gör. Speciellt om de är lama. Finns inget mer avtändande än karlar som är osäkra.

Favoritklubb: Längesen "klubbdjuret" i mig var ute.. Klubbar inte så mycket längre, brukar mest bli barhäng (Kåken, Vassa, Riche), och då spelar inte så stor roll så länge flocken är med!

Senaste kyssen: En gammal flamma som kom på besök från San Francisco. Hyser mycket kärlek och spänning till denna person.

Senaste sexet: Kommer jag inte ihåg... (tolka fritt)

Bästa sexknepet: För de allra flesta funkar dominans/undergivelse. Kasta lite med damen, lyft och bär. Visa din manliga råstyrka och var dominant. Och tjejer, det funkar för oss också, visa bara hur ni vill ha det och sätt den där karln på plats!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nyheter24 recenserar: Så snuskig är Margaux Dietz erotiska roman "Alexas värld"

24 Okt 2021, 17:15

Dirty Brunch @ Farang 29/6

3 Jul 2013, 11:40

têtê-à-têtê går på herrkväll 18/4

7 Maj 2013, 13:50
Brothers bjöd in till trevlig kväll och starka drycker. Såhär gick det!

Negrita, integritet och reklam

15 Apr 2013, 09:08
Zeke säljer sig för en flaska sprit och tycker att det är värt det.

Tête-à-Tête med Lissi Dancefloor Disaster

14 Mar 2013, 12:14
Lissi Dancefloor Disaster är electropop-bandet som gillar katter, pop och tv-spel. Live är de som en neonflod på joltcola och de sprider klös och galenskap vart de än tar vägen. På lördag välsignar de klubben OFF THE RECORD på Ljunggren med ett live-gig och Y+M träffade Lissi för att prata lite om kvällen, debutsläppet på Goldenbest och såklart....katter.

Tjejen Hela Dan 2012

7 Mar 2013, 13:51
Förra veckan släppte vi bomben och listade Stockholms tio-i-topp Killen Hela dagen 2012 och de som bubblar. Nu har turen har kommit till Stockholm tjejer när Tête-à-tête rankar 2012 års giganter.