Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tête-à-tête med Janet Leon

- 11/02/2012, 12:55 -
1 av 2

2 av 2

Vi ställer charmiga, snygga, smarta och bästa Janet Leon mot väggen.

Var brukar du gå ut i Stockholm när du går ut?

- Dit mina vänner är! East är nog mitt favoritställe att gå till. Gillar atmosfären, läget, maten och framförallt att man alltid träffar folk man känner där. Finns många sköna ställen, men allt beror på om det är någon grym klubb, och om mina grymma kompisar är där. Kan sakna bra hiphop/Rnb-klubbar! Oh lord. Att vi inte har det?

Någon speciell klubb du gillar? Som, äää jag vet inte, En Ohelig Allians kanske?

- Jaaa En Ohelig Allians ska ju sjääälvklart med. Och alltid när Kristin Zetterlund spelar!

Något spexigt festminne du vill dela med dig av?

- Ja du. För några år sedan var jag på en enorm fest på ett mindre slott, där alla rum var inredda i olika roliga teman. Spexigt som fan! Jag var 16 år, och det är förmodligen den bästa festen jag varit på. Känns bra att ha peakat vid 16.

Vem hade slottsfesten?

- Uffe Ekberg.

Nä?

- Jo. I båstad. Under tennisveckan.

Öööööh, asså…

- Ja.

OK, släpper den och går vidare… For now…

- Tack.

Så, vad är en bra fest för dig?

- Bra musik, glada människor, och goda drinkar!

Vad ska du göra i helgen och hur tror du att helgen kommer arta sig?

- Den kommer arta sig alldeles utmärkt. Ska åka till Göteborg, min hemstad, och spendera den med mina älskade föräldrar. Inte så festligt, men ack så mysigt.

Bra drag i Sveriges baksida annars?

- Grejen är att jag knappt har nåt festliv i Göteborg! Flyttade upp till Sthlm innan jag hann börja gå ut där, så jag har inte fått nå grepp om Göteborgs uteliv. Men en grej jag tänkt på är att utelivet i Stockholm är snyggare. Folk klär upp sig mer, och det är ju alltid trevligt.