Tisdag 7 Dec
Stockholm

Tête-à-tête med Sima Korenivski

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Vi frågar ut Sima Koreniviski om hennes vanor och ovanor.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Sima Korenivski

Sima är Stockholms lilla virvelvind, överallt och ingenstans. Hela tiden. När hon inte står i dörren på Under Bron så  fångar hon stadens bästa fester med sin kamera. Ett bra exempel är hennes bilder från Dirty Brunch som du kan se här och här.

Hon bevisar, kanske mest av alla, att Stockholm är mycket roligare än du tror.

Var brukar du gå ut i Stockholm när du går ut?

- Jag är autistisk med mina uteställen, går alltid till samma. Stannar kvar på Under Bron efter jag slutat där på helgerna, Berns efter Under Bron. Efterfest/svartklubb efter Berns. Får tillbaka viljan att leva med juice på Juiceverket dagen efter.

Hur är du när du går ut?

- Jag följer musiken och folk som följer musiken, inte mer eller mindre. Jag är en svart/vit person, antingen är det middag eller så är det rave. Går i princip alltid ut själv vilket underlättar. Jobbar kväll/natt men om jag är ledig under veckodagarna följer jag det ekologiska vinet, t.ex. Urban Deli eller Snottys. Jag tror jag är ganska tråkig och skötsam när jag går ut, mina vänner är nog värre och roligare än jag. Vad kan man ta för något, lite bråk, dödshot, psykoser und so weiter. Tror min uppfattning om skevt blivit skev. Tycker det är skevt att Kåken inte har ekologiskt vin.

Vad är en bra fest för dig?

- Skulle vilja göra skillnad på fest och klubb. En bra fest kan vara vad fan som helst, en bra klubb är desto svårare. Det krävs från båda i vilket fall att man kan känna sig fri och älskad. Har man rest och gått ut mycket i andra länder får man högre krav på vad som är kul. Den svenska ingredienslistan: 1. Alkohol 2. "Skönt häng" skulle jag kategorisera som begränsande och otillräcklig.

Vad hände i helgen?

- Jobbade på Under Bron, hängde kvar en stund och sen till Berns. Sen på efterfest och sen på Juice. Sa ju det. Det blev en bra helg.

Vad saknar du i Stockholms nattliv?

- Mer folk som jag.

Amen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Nyheter24 recenserar: Så snuskig är Margaux Dietz erotiska roman "Alexas värld"

Publicerades: 24 Okt, 17:15

Dirty Brunch @ Farang 29/6

Publicerades: 7 Jul 2013, 11:40

têtê-à-têtê går på herrkväll 18/4

Publicerades: 7 Maj 2013, 13:50

Negrita, integritet och reklam

Publicerades: 7 Apr 2013, 09:08

Tête-à-Tête med Lissi Dancefloor Disaster

Publicerades: 7 Mar 2013, 12:14

Tjejen Hela Dan 2012

Publicerades: 7 Mar 2013, 13:51