1 av 2
2 av 2

Elena Smon Wolay af Marie Laveau

Tête-à-tête med Stockholms klubbdrottning.


Elena Smon Wolay

Marie Laveaus one and only Elena Smon Wolay. Stockholms mesta nattklubbsdrottning – enligt egen utsago. Vänder hon plattor så är det vinyl som gäller, hon har haft ett finger med i spelet på några av Stockholm roligaste klubbar och har ni inte sett något av hennes burlesqueframträdanden live så kan en googling vara på sin plats.

Var brukar du gå ut i Stockholm när du går ut?

- Marie Laveau: för att jag är nattklubbsdrottning af Marie Laveau tillsammans med nattklubbskungen Kornèl Kovacs. Vi bor där så kom och hälsa på. Mamma Riche och Pappa Strand Hornstull är helt klart familj. Där springer ni på mig varje vecka när jag inte är på Marie Laveau. Tre superviktiga ställen för mig.

Berätta något kul. Som har med fest att göra?

- Hmm… finns så många men när jag trillade ner från bardisken på Riche iförd endast i body och ett stort björnhuvud från filmen trollflöjten/Ingmar Bergman. Det var roligt. Ingen skadades. Var så himla svårt att se i det där gigantiska huvudet.

Vad är en bra fest för dig?

- Bra stämning, bra sällskap och bra sprit. Happy hardcore. Annars saknar jag riktiga klubbarrangörer som samtidigt kan bjuda på något bra i musikväg. VIKTIGT. Finns så mycket skit. Jag är himla selektiv innan jag går ut. Jag måste veta vem som arrar och vad som spelas för att få någon form av pepp - men jag är ju ett proffs också. På att nattklubba. Därför fick jag titeln nattklubbsdrottning.

Vad ska du göra i helgen och hur tror du att helgen kommer arta sig?

- Jag kommer ju finnas på plats på Marie Laveau som vanligt, Marcus Price spelar i klubben nu på fredag. Det är ett säkert kort för er. På lördag kör jag min klubb ”Punk är trevligt” i matsalen på Strand. Gäst-Dj's den här gången är Jonas Jonsson och Henke Andersson + i stora kör DAF live. DAF! Helvete vad jag ser fram emot den här helgen!

Nu gör vi också det!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nyheter24 recenserar: Så snuskig är Margaux Dietz erotiska roman "Alexas värld"

24 Okt 2021, 17:15

Dirty Brunch @ Farang 29/6

3 Jul 2013, 11:40

têtê-à-têtê går på herrkväll 18/4

7 Maj 2013, 13:50
Brothers bjöd in till trevlig kväll och starka drycker. Såhär gick det!

Negrita, integritet och reklam

15 Apr 2013, 09:08
Zeke säljer sig för en flaska sprit och tycker att det är värt det.

Tête-à-Tête med Lissi Dancefloor Disaster

14 Mar 2013, 12:14
Lissi Dancefloor Disaster är electropop-bandet som gillar katter, pop och tv-spel. Live är de som en neonflod på joltcola och de sprider klös och galenskap vart de än tar vägen. På lördag välsignar de klubben OFF THE RECORD på Ljunggren med ett live-gig och Y+M träffade Lissi för att prata lite om kvällen, debutsläppet på Goldenbest och såklart....katter.

Tjejen Hela Dan 2012

7 Mar 2013, 13:51
Förra veckan släppte vi bomben och listade Stockholms tio-i-topp Killen Hela dagen 2012 och de som bubblar. Nu har turen har kommit till Stockholm tjejer när Tête-à-tête rankar 2012 års giganter.