Elena Smon Wolay af Marie Laveau

- 16/02/2012, 09:04 -
1 av 2

2 av 2

Tête-à-tête med Stockholms klubbdrottning.

Var brukar du gå ut i Stockholm när du går ut?

- Marie Laveau: för att jag är nattklubbsdrottning af Marie Laveau tillsammans med nattklubbskungen Kornèl Kovacs. Vi bor där så kom och hälsa på. Mamma Riche och Pappa Strand Hornstull är helt klart familj. Där springer ni på mig varje vecka när jag inte är på Marie Laveau. Tre superviktiga ställen för mig.

Berätta något kul. Som har med fest att göra?

- Hmm… finns så många men när jag trillade ner från bardisken på Riche iförd endast i body och ett stort björnhuvud från filmen trollflöjten/Ingmar Bergman. Det var roligt. Ingen skadades. Var så himla svårt att se i det där gigantiska huvudet.

Vad är en bra fest för dig?

- Bra stämning, bra sällskap och bra sprit. Happy hardcore. Annars saknar jag riktiga klubbarrangörer som samtidigt kan bjuda på något bra i musikväg. VIKTIGT. Finns så mycket skit. Jag är himla selektiv innan jag går ut. Jag måste veta vem som arrar och vad som spelas för att få någon form av pepp - men jag är ju ett proffs också. På att nattklubba. Därför fick jag titeln nattklubbsdrottning.

Vad ska du göra i helgen och hur tror du att helgen kommer arta sig?

- Jag kommer ju finnas på plats på Marie Laveau som vanligt, Marcus Price spelar i klubben nu på fredag. Det är ett säkert kort för er. På lördag kör jag min klubb ”Punk är trevligt” i matsalen på Strand. Gäst-Dj's den här gången är Jonas Jonsson och Henke Andersson + i stora kör DAF live. DAF! Helvete vad jag ser fram emot den här helgen!

Nu gör vi också det!