Tête-à-tête med Bingo Rimér

- 23/02/2012, 11:26 -
Bingo!

Bingo!

Bingo bjuder på ormgropar och portade dvärgar.

Var brukar du gå ut i Stockholm när du går ut?

- Jag har nästan slutat gå ut i Stockholm. Men om jag går ut så går jag gärna till Teatergrillen. Där har man ALLTID kul. Annars är det kul på Café Opera. Jonas som bossar där brukar ta in mig i köket och bjuda på något gott. Sånt är alltid uppskattat. Stures funkar alltid också. V är ju kul om man har bord och är jävligt packad.

Vad är en bra fest för dig?

- En bra fest är mycket snygga tjejer och rikligt med dricka. Då kan man vara i en källare, ett tält, en båt, var som helst. Sen lite musik också. Men det har man ju i sin iPone om det krisar.

Berätta om ett eget, extra spexigt, festminne.

- Det måste varit min 30 års fest på Stures. Jag hade abonnerat hela stället och bjöd 700 personer på en fet fest. 500 av dessa var brudar i underkläder. Temat var nämligen Pyjamas. och jag kvällen slutade med en ormgrop på gamla Lydmar. En dvärg blev portad från hotellet den kvällen.

Vad tycker du att Stockholm saknar?

- Jag tycker Stockholm saknar Vegas, G-klubben, Abstrakt, Garaget, Docklands etc... Jag tycker Stockholm saknar 90-talet. Allt var fan mycket roligare då.

Jag håller med, fullt ut.

- Men det beror säkert på att jag blivit gammal och bitter och sakta men säkert inser att 90-talisterna tagit över att och de har säkert lite kul som jag hade 90 talet. En tråkig sak med Stockholm utifrån ett internationellt perspektiv är att det bara är ungdomar som går ut och har kul. Vi måste ha lägsta medelåldern i världen när det gäller nattlivet. Förutom Teatergrillen då förstås där Pontus Gårdingen och Anders Timmel höjer snittet.