Tête-à-tête med Anders Forssberg

- 29/02/2012, 10:13 -
Glock. Inget man vill ha på festen.
1 av 3

Glock. Inget man vill ha på festen.

Anders gör sin grej. Foto: Sima Korenivski
2 av 3

Anders gör sin grej. Foto: Sima Korenivski

Foto: Sima Korenivski
3 av 3

Foto: Sima Korenivski

Vi skallades lite med Anders Forssberg, Sveriges ohemligaste daytrader och okrönte partyprins. När han inte tjänar pengar eller spenderar dem på krogen så bloggar han för Café.

Var brukar du gå ut i Stockholm när du går ut?

- Beror helt på humör och veckodag.  Men bli inte förvånade om ni hittar mig på Kåken, Riche eller Vassa Eggen under tidig kväll och ställen som Suite, V, Hell's Kitchen och Gubbrummet under de senare timmarna.

Berätta om det skevaste eller spexigaste festminnet du har?

- Skevaste var nog när jag under en vistelse på andra sidan Atlanten hamnade på en garagefest hemma hos några gängmedlemmar. Minns att det låg en Glock på bordet och att en snubbe snortade från en avbruten backspegel. Jag höll låg profil och lyckades till slut övertala tjejen som dragit dit mig att vi skulle avlägsna oss. Misstänker att jag vaskade ett av mina nio daytraderliv där och då.

Vad är en bra fest för dig?

- En fest blir inte bättre än dess gäster. Att folk är glada och har roligt är utan tvekan det viktigaste. Sedan är det givetvis ett plus med bra musik och en nypa dekadens.

Vad ska du göra i helgen och hur tror du att helgen kommer arta sig?

- På fredag kommer jag hem från två veckors semester i Sydamerika och ska tydligen gå på Justice (mindes just)! På lördag ska jag ta med söta nosen A och bege mig till Globen för att glo på Avicii, sedan blir det drinks på Ljunggren eller Marie Laveau innan vi pallrar oss ner mot Stureplan för att se vad som händer på V respektive Suite. Rundar sedan av med en snabb bärs på Gubbrummet innan jag går hem nöjd och glad.

Vad tycker du att Stockholm saknar i klubb-, krog- eller festväg?

- I förhållande till sin storlek så tycker jag att Sthlm har en väl utvecklad samt konkurrenskraftig klubb- och krogscen. Det enda jag egentligen har saknat är vettiga dagsfester, men hoppas att Dirty Brunch har väckt ett intresse/satt en ny standard när det kommer till den biten.