Måndag 27 Sep
Stockholm

Fem snabba med Mårten Andersson

1 av 2
2 av 2

Vi går tête-à-tête med ståuppkungen Mårten Andersson.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Var brukar du gå ut i Stockholm när du går ut?

- Jag hamnar rätt ofta på East men annars gillar jag Riche. Men framöver är det ONSDAGAR som gäller på min egna nystartade klubb 'The Key' på Himlen därtill som ju är en oslipad diamant! Vi kommer fylla ett tomrum i klubb-Stockholm genom att spela djup och själfull house för vänner och vänners vänner. Det ska vara avslappnat och högt i tak. DJ är holländska Daniel Beasley som varit resident på legendariska Supperclub i Amsterdam och jag själv som väckt DJ-intresset till liv igen. Premiär 2 maj.

Berätta om det skevaste eller spexigaste festminnet du har?

- De skevaste festminnena minns man ju inte men tycker de flesta av mina kvällar har en väldigt dekadent ton med en touch av järn. Jag är ju lite nostalgisk av mig så ett av mina bästa festminnen från Sverige är för typ 10 år sedan då Monday Bar gjorde en fet kryssning med 2000 pers och Sven Väth, John "00" Flemming, Adam Beyer med flera spelade. VRICKAT!

Vad är en bra fest för dig?

- En jag minns.

Vad gjorde du i helgen?

- I helgen hade vi säsongsavslutning för RAW på Hilton där vi tog över hela Eken bar med våra egna DJ:s och en massa komiker så det blev grym house och fantastisk stämning!

Vad tycker du att Stockholm saknar?

- RIKTIGA DANSGOLV! Det finns ju inte en enda riktig klubb med fett dansgolv och ljud i den här stan. Det är ju restauranger/nattklubbar med typ 20 kvm dansgolv. Det visar hur liten den här stan är. Det finns massa bra barer och restauranger men när det gäller klubbar så är det bara Under Bron som imponerat på mig den senaste tiden med och självklart F12 på somrarna men även där är det ju minimalt dansgolv. Sen hatar jag att nattklubbarna släpper in så mycket folk! Man känner sig ju som en jävla pingvin när man går ut nuförtiden. Det ska vi ändra med 'The Key'. Det ska kännas lyxigt och coolt på samma gång.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Dirty Brunch @ Farang 29/6

Publicerades: 27 Jul 2013, 11:40

têtê-à-têtê går på herrkväll 18/4

Publicerades: 27 Maj 2013, 13:50

Negrita, integritet och reklam

Publicerades: 27 Apr 2013, 09:08

Tête-à-Tête med Lissi Dancefloor Disaster

Publicerades: 27 Mar 2013, 12:14

Tjejen Hela Dan 2012

Publicerades: 27 Mar 2013, 13:51

That Fucking Party är tillbaka!

Publicerades: 27 Feb 2013, 14:09