Miss Inga. Foto: Linnea Frank
1 av 3
Miss Inga. Foto: Linnea Frank
2 av 3
Foto: Linnea Frank
3 av 3
Foto: Linnea Frank

Miss Ingas sexgunga

Stockholms favoritdrottning, Miss Inga, planerar stökigheter på Berns.


Miss Inga

Miss Inga ligger bakom klubbsuccéer som Hump på F2, "I Tvåan Med Miss Inga" , Glory hole och har varit ständig galavärdinna på Berns 2,35:1 de senaste två åren. Hon är även anlitad som taleskvinna för Southern Comfort och sjunger i bandet Happy Hoes med Camilla Henemark och Dominika Pecysnki. Bandet låg nummer fem på Sverigetopplistan förra året och släpper sin nya singel We rule the word inom kort.

Hej snyggo, vi hör att det mullrar borta på Berns hela vägen hit, vad är det nu du har kokat ihop?

- På lördag har jag premiär för min nya klubbsatsning Wide Open på Bernsterrassen, men redan på onsdag sker smygpremiären som har fri entré kvällen till ära. Terrassen är helt omgjord med sexiga bilder tagna av Linnea Frank, sexgunga och hångelhörna. Passa på att brassa på!

Vadå bara att brassa på? Att, öhm, ”idka samlag” på lokal? Får man det, är det ens lagligt?

- Nja, nu har du kollat på för mycket porr på internet Zeke. Men okej, se det som ditt absolut bästa och porrigaste förspel du haft...

OK… Berätta mer om klubben, vilka ska spela och vilka vill du ha dit?

- Klubben är mixad, öppen 21.00-03.00 och alla är välkomna. Schlager är bannlyst till fördel till svänging Tech house. Resident är erkända DJ/Producenten Marcus Ullmarker som har haft hits på Englandslistan i år med Linn – ”Calling out your name”.

Så, pepp, alltså?

- Som satan. Älskar att jag och Ullmarker fått förtroendet att ha hand om hela terrassen. Och vi kommer inte göra vare sig Berns eller våra gäster besvikna!

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nyheter24 recenserar: Så snuskig är Margaux Dietz erotiska roman "Alexas värld"

24 Okt 2021, 17:15

Dirty Brunch @ Farang 29/6

3 Jul 2013, 11:40

têtê-à-têtê går på herrkväll 18/4

7 Maj 2013, 13:50
Brothers bjöd in till trevlig kväll och starka drycker. Såhär gick det!

Negrita, integritet och reklam

15 Apr 2013, 09:08
Zeke säljer sig för en flaska sprit och tycker att det är värt det.

Tête-à-Tête med Lissi Dancefloor Disaster

14 Mar 2013, 12:14
Lissi Dancefloor Disaster är electropop-bandet som gillar katter, pop och tv-spel. Live är de som en neonflod på joltcola och de sprider klös och galenskap vart de än tar vägen. På lördag välsignar de klubben OFF THE RECORD på Ljunggren med ett live-gig och Y+M träffade Lissi för att prata lite om kvällen, debutsläppet på Goldenbest och såklart....katter.

Tjejen Hela Dan 2012

7 Mar 2013, 13:51
Förra veckan släppte vi bomben och listade Stockholms tio-i-topp Killen Hela dagen 2012 och de som bubblar. Nu har turen har kommit till Stockholm tjejer när Tête-à-tête rankar 2012 års giganter.