Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

En snabbis med Petra Tungården

- 04/07/2012, 15:46
1 av 4

2 av 4

3 av 4

4 av 4

Anna grillar stadens partyprinsessa tillika Tjejen hela dan, Petra Tungården.

Var brukar du gå ut i Stockholm när du går ut? Varför?

- Jag syns ofta till i vattenhålet på F12 på lördagar i stora salongen där Stockholms, i alla fall hetaste, dj's håller hus. Annars brukar jag husera på the Wall för att få min dagliga dos av frisk luft eller hänga på Kåken, där det alltid finns bra hångelalternativ (om man är hungrig).

Berätta om det skevaste eller spexigaste festminnet du har?

- Oj, jag skulle kunna skriva en triologi om mina kvällar i klass med Sagan om Ringen. Men en av de sjukaste kvällarna var väl kort och gott när jag gick ut med min Ferraridräkt och vaknade upp i okänd säng med en okänd man i en hårig apdräkt med tillhörande huvud på (såklart!).

Vad är en bra fest för dig

- Sällskapet är A och O. Det spelar ingen roll om det är kungen som ställer till kalas - om han inte bjuder in rätt kafféflickor, så blir det ingen fest. 

Vad ska du göra i helgen och hur tror du att helgen kommer arta sig?

- Jag skulle ha åkt till Marbella nu på fredag men flyttade fram det till måndag då jag blev bjuden på en 4-dagars herrgårdsfest i Småland. Och ikväll slår jag klackarna i taket iförd min leoparddräkt på F12 Salongen på Grace Jones Urban Safari.

Vad tycker du att Stockholm saknar i klubb-, krog- eller festväg?

- Jag saknar gamla 2:35:1 som Saurabh höll i. Den klubben hade allt och var aldrig sämre än en riktig brakhemmafest. Och självklart mer skäggiga män – de börjar sina eller så har jag varit ute för mycket.

Du jobbar ju med mode, har du några tips på vad man INTE ska ta på sig när man går ut?

- Tråkigt, men sant: skippa allt du känner dig obekväm i. Om du går och drar i en klänning en helkväll, för att den är tight eller för liten – förstör du bara för dig själv.

Berätta om din numera ökända "Välkommen tillbaka till spriten"-fest som du hade hemma hos dig?

- Det började som ett rolig idé när jag hade vit månad (läs 3 veckor) i höstas. Som eskalerade och blev en brakhemmafest utan dess like där folk hoppade i soffan, drack shots ur Kanon Vodkas ökända shotmaskin och dansade friskt. En bättre fest helt enkelt.

Vad är ditt bästa bakistips?

- Ligg inte kvar i sängen! Ut med dig för böveln! Och Treo Comp. I love Treo.