Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tête-à-tête med Eija Skarsgård

- 17/09/2012, 09:47 -
1 av 3

Y+M

2 av 3

Y+M

3 av 3

Y+M

Eija är värd att gå Tête-à-tête med av flera anledningar. Hon är nattklubbschef på Vardagsrummet och är därför i frontlinjen för söders invasion av Stureplan. Dessutom är hon världens roligaste människa. Och skitsnygg.

Var brukar du gå ut i Stockholm när du går ut?
- Vardagsrummet!! Kan låta som reklam, men trots att jag jobbar där lyckas jag alltid vilja dra dit även om jag har en ledig kväll. Det är den minst stiffa klubben i Stockholm tycker jag, där man får dansa sig svettig till grym musik. Lilla baren på riche är även ett favoritställe, underbara personer som jobbar där och alltid människor man känner. Andra favvoställen är Berns och gubb på spybar. Har fått hänga där sen jag blev klubbmyndig och känner mig alltid hemma.

Berätta om det skevaste eller spexigaste festminnet du har?
- Känns som att spexandet har blivit en norm i mitt festande. Råkar skämma ut mig själv eller någon annan var och varannan kväll. Men ett av mina skevaste festminnen måste nog ha varit när jag lyckades bli portar från både Berns och Spy på samma kväll. Inga fler kommentarer där.

Vad är en bra fest för dig?
- En bra fest för mig är där det finns glada sköna människor som gillar att kramas och dansa. Inga fester där folk står i hörn och sippar på sin drink. Jag älskar att få dansa mig svettig utan att någon bryr sig. Sen får det gärna pumpas hiphop i högtalarna också.

Vad gjorde du i helgen?
- Jag har inlett min första vita månad nu, motvilligt men behövligt efter avslutet på den här sommaren. Men ingen fara, vi hade en fet lineup på vardagsrummet i helgen så jag pushade mig själv att ha lika kul och göra bort mig lika mycket som när jag dricker.

Vad tycker du att Stockholm saknar i klubb-, krog- eller festväg?
- Jag tycker Stockholm har STOR brist på sköna vakter. Ett trevligt bemötande i dörren kan göra ens kväll. Sen tycker jag även att många stockholmare måste våga slappna av släppa loss. Mindre poseare tack!