1 av 3
- Foto: Y+M
2 av 3
- Foto: Y+M
3 av 3
- Foto: Y+M

Tête-à-tête med Eija Skarsgård

Eija är värd att gå Tête-à-tête med av flera anledningar. Hon är nattklubbschef på Vardagsrummet och är därför i frontlinjen för söders invasion av Stureplan. Dessutom är hon världens roligaste människa. Och skitsnygg.


Vardagsrummet

Vardagsrummet lever under devisen "din hemmafest på Stureplan" och eftersträvar 100% kul och 0% pinnar i röven. De bevisar tesen och bokar bäst med till exempel Tony Zoulias, Mamma Tessoss Änglar, Mayoho, En Ohelig Allians och SIC.

Var brukar du gå ut i Stockholm när du går ut?
- Vardagsrummet!! Kan låta som reklam, men trots att jag jobbar där lyckas jag alltid vilja dra dit även om jag har en ledig kväll. Det är den minst stiffa klubben i Stockholm tycker jag, där man får dansa sig svettig till grym musik. Lilla baren på riche är även ett favoritställe, underbara personer som jobbar där och alltid människor man känner. Andra favvoställen är Berns och gubb på spybar. Har fått hänga där sen jag blev klubbmyndig och känner mig alltid hemma.

Berätta om det skevaste eller spexigaste festminnet du har?
- Känns som att spexandet har blivit en norm i mitt festande. Råkar skämma ut mig själv eller någon annan var och varannan kväll. Men ett av mina skevaste festminnen måste nog ha varit när jag lyckades bli portar från både Berns och Spy på samma kväll. Inga fler kommentarer där.

Vad är en bra fest för dig?
- En bra fest för mig är där det finns glada sköna människor som gillar att kramas och dansa. Inga fester där folk står i hörn och sippar på sin drink. Jag älskar att få dansa mig svettig utan att någon bryr sig. Sen får det gärna pumpas hiphop i högtalarna också.

Vad gjorde du i helgen?
- Jag har inlett min första vita månad nu, motvilligt men behövligt efter avslutet på den här sommaren. Men ingen fara, vi hade en fet lineup på vardagsrummet i helgen så jag pushade mig själv att ha lika kul och göra bort mig lika mycket som när jag dricker.

Vad tycker du att Stockholm saknar i klubb-, krog- eller festväg?
- Jag tycker Stockholm har STOR brist på sköna vakter. Ett trevligt bemötande i dörren kan göra ens kväll. Sen tycker jag även att många stockholmare måste våga slappna av släppa loss. Mindre poseare tack!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nyheter24 recenserar: Så snuskig är Margaux Dietz erotiska roman "Alexas värld"

24 Okt 2021, 17:15

Dirty Brunch @ Farang 29/6

3 Jul 2013, 11:40

têtê-à-têtê går på herrkväll 18/4

7 Maj 2013, 13:50
Brothers bjöd in till trevlig kväll och starka drycker. Såhär gick det!

Negrita, integritet och reklam

15 Apr 2013, 09:08
Zeke säljer sig för en flaska sprit och tycker att det är värt det.

Tête-à-Tête med Lissi Dancefloor Disaster

14 Mar 2013, 12:14
Lissi Dancefloor Disaster är electropop-bandet som gillar katter, pop och tv-spel. Live är de som en neonflod på joltcola och de sprider klös och galenskap vart de än tar vägen. På lördag välsignar de klubben OFF THE RECORD på Ljunggren med ett live-gig och Y+M träffade Lissi för att prata lite om kvällen, debutsläppet på Goldenbest och såklart....katter.

Tjejen Hela Dan 2012

7 Mar 2013, 13:51
Förra veckan släppte vi bomben och listade Stockholms tio-i-topp Killen Hela dagen 2012 och de som bubblar. Nu har turen har kommit till Stockholm tjejer när Tête-à-tête rankar 2012 års giganter.