Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tête-à-tête med Linda Romanazzi

undefined
1 av 3

undefined

Jls Birdy

undefined
2 av 3

undefined

Jls Birdy

Foto: Y+M
3 av 3

Foto: Y+M

Y+M http://yochm.tumblr.com

Tête à Tête | 19/09/2012 10:17

Linda Romanazzi är och har alltid varit en klart lysande stjärna på festhimmelen. I Paris de senaste sju åren och innan det här i Stockholm. Nu är hon här på besök, spelar skivor och bländar oss alla med sin skönhet och sitt omatchade swag.

Var brukar du gå ut i Stockholm när du går ut?
- Jag brukar mest gå till Riche, Berns, Gubb, Spymlan, Vassa, Kåken och Sturehof och kolla när vänner spelar skivor. Ibland blir jag meddragen till Fou, Rose och Wall, haha.
Jag går dit mina vänner vill gå, jag kan ha roligt överrallt.

Berätta om det skevaste eller spexigaste festminnet du har?
- Oj, det finns så många att jag inte vet var jag ska börja... Ett roligt minne är när jag var på Ibiza förra sommaren och vårt gäng hade bokat VIP-bord på Pacha. Det var jag och 15 höga, euforiska bankers från London som dansade till DJ Luciano tills solen gick upp iklädda svarta och vita höga hattar, kvällen avslutades med ett nattdopp i poolen fullt påklädd. Dom där hattarna låg och skräpade i trädgården i flera dagar efteråt minns jag...

Vad är en bra fest för dig?
- Många goda vänner i en stor härlig lägenhet med obegränsade mängder champagne och sjukt bra musik. Det får gärna hända oförutsägbara saker av alla de slag. Eller när jag själv spelar skivor och en massa vänner och bekanta dansar pâ ett fullt galet dansgolv och man står och är lycklig i DJ-båset, det älskar jag. Span och hångel är ju inte helt fel heller. 

Vad gjorde du i helgen?
- Jag spelade skivor på Boqueria i fredags och smakade av deras förträffliga tapasmeny som var sjukt god. Eftersom jag var extremt trött åkte jag sedan hem och sov. Resten av helgen chillade jag i Stockholm och planerade min Barcelonatripp.

Och vad gör du i helgen?
- Jag befinner mig i Barcelona med en väninna i veckan och åker mest troligt till en väns hus i Marbella och chillar över helgen. Min vän har en enorm villa med ett gäng saltvattenpooler och en trevlig båt vi nog kommer att åka ut med. Tror det blir champagne och hummer style hela helgen om jag känner min vän rätt.

Vad tycker du att Stockholm saknar?
- På den tiden jag bodde i Stockholm arrangerades det hemliga fester som brukade äga rum på olika sviter på finare hotell i stan, de brukade vara roliga minns jag. Jag gillade också att hänga på medlemsklubbarna G-Klubben och 76. Något alternativ till dem kanske.