Foto: Madeleine Linderholm
Foto: Madeleine Linderholm

Tête-à-tête med Saurabh Sinha

Saurabh är stadens festlighetskung. Ödmjukt självsäker och med älskvärt swag har han tagit sig an allt från källaren på Berns till Zounds brakfest på Cirkus under modeveckan.


Var brukar du gå ut i Stockholm när du går ut?
- Jag går inte ut alltför ofta nuförtiden. Efter åren som nattklubbschef och inom krog har gjort att jag tröttnat ganska ordentligt. Innan jag började jobba nattklubb gick jag ut på helgerna och åtminstone en kväll till i veckan. När jag började på Berns jobbade jag ju helger och gick inte ut i veckorna alls för att orka med. 

- Nu för tiden går jag ut med mina närmaste, då blir det middag först och sen någon soft bar. Nattklubbsbesöken har lyst med sin frånvaro senaste tiden men jag känner faktiskt för första gången på länge att jag är lite sugen på det med. Går jag inte ut på ett tag blir det ännu roligare när det väl blir av. Alla mina polare som jag brukade gå ut med har börjat jobba och reser mycket så det är kul att passa på när det väl är dags. 

- Jag har mina ställen. Tranan är ett av de barer jag trivs bäst i. Det är familjärt och alltid skönt att slå sig ner oavsett om du vill kröka eller om du bara vill slappa och läsa en tidning. Riche såklart men nu även Buco Nero där mina polare Johan Mattsson och Lill Lindkvist håller till. 

Berätta om ett spexigt festminne.
- Jag har så många med tanke på att jag varit ute en del. Kommer ihåg första gången jag var på Jean Skarstedts fester där folk hade sex offentligt lite överallt. Jag var 16 och försökte se oberörd ut.

Vad är en bra fest för dig?
- Det är en kombination av olika saker som gör en bra fest som om det t ex är en bra mix av folk. Jag uppskattar att se nya människor från olika branscher, stadsdelar och åldrar. Bra musik är självklart viktigt. Själv har jag väldigt bred musiksmak och tycker om när folk vågar blanda friskt. Om ovanstående är bra så spelar lokalen inte så stor roll. Annars tycker jag att det är kul att se nya ställen framför allt för att det oftast är samma människor överallt, då kan det vara lite extra kul om man befinner sig i en lokal man aldrig varit i tidigare.

- Generellt tycker jag att det kan bli lite stift och ängsligt lite för ofta när jag går ut. Det är allt för sällan jag upplever äkta glädje. När man väl gör det spelar det inte så stor roll vad det är för musik eller var man är. Glädje vinner alltid.

Vad ska du göra i helgen och hur tror du att helgen kommer arta sig?
- Jag hoppas faktiskt på utgång åtminstone en kväll kommande helg (kors i taket!). Vad det blir vet jag inte men jag hoppas på att se till att min hund får "ff" så jag kan ge mig ut på stan. 

Vad tycker du saknas i Stockholm?
- Ett ställe där jag får bestämma allt. En restaurang där man kan äta middagar sent på natten som man gör på andra ställen i världen. Tycker det saknas en ordentlig nattklubb i stan för de som inte vill komma hem med tinnitus. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nyheter24 recenserar: Så snuskig är Margaux Dietz erotiska roman "Alexas värld"

24 Okt 2021, 17:15

Dirty Brunch @ Farang 29/6

3 Jul 2013, 11:40

têtê-à-têtê går på herrkväll 18/4

7 Maj 2013, 13:50
Brothers bjöd in till trevlig kväll och starka drycker. Såhär gick det!

Negrita, integritet och reklam

15 Apr 2013, 09:08
Zeke säljer sig för en flaska sprit och tycker att det är värt det.

Tête-à-Tête med Lissi Dancefloor Disaster

14 Mar 2013, 12:14
Lissi Dancefloor Disaster är electropop-bandet som gillar katter, pop och tv-spel. Live är de som en neonflod på joltcola och de sprider klös och galenskap vart de än tar vägen. På lördag välsignar de klubben OFF THE RECORD på Ljunggren med ett live-gig och Y+M träffade Lissi för att prata lite om kvällen, debutsläppet på Goldenbest och såklart....katter.

Tjejen Hela Dan 2012

7 Mar 2013, 13:51
Förra veckan släppte vi bomben och listade Stockholms tio-i-topp Killen Hela dagen 2012 och de som bubblar. Nu har turen har kommit till Stockholm tjejer när Tête-à-tête rankar 2012 års giganter.