Tête-à-tête med Maja Asperö Lind

1 av 3

Christian Åslund

2 av 3

Mathias Nordgren

3 av 3

Henrik Bergqvist

Vi går tête-à-tête med Maja Asperö Lind, bossen som tillsammans med sin partner Julia Frändfors ska göra Vita Baren på Spy Bar tuff igen.

Var brukar du gå ut i Stockholm när du går ut?
- Bra fråga! Jag går ut jämt och är i total förnekelse om det. Ofta hamnar jag dessutom fel, som Debaser slussen en tisdag där absolut ingen jag känner är. Är man på Berns första halvan av veckan tycker jag alltid att det slutar med att man står i en ny skrubb och dricker drink, men det är kul. Berns känns verkligen som Narnia, det ser så olika ut jämt

Berätta om det skevaste eller spexigaste festminnet du har?
- OJ haha. Många sånna bra. Jag och min kompis Josefine (Jinder) börjar alltid bråka efter att vi har passerat en magisk alkogräns, det konstiga är att vi egentligen tycker samma om allt så det är rätt trögflytande gräl. En gång bråkade vi jättelänge om huruvida jag fick hidea en jobbig tjej på facebook. eller inte.
...
- Haha var det meningen att jag skulle skojja om knark och killar i den här frågan? Ah ok en gång gick jag till Berghain med en kille sen var vi ihop i tre år. Slut på historien.

OK, OK... Vad är en bra fest för dig?
- En bra fest är när man inte kollar på klockan. Fusionfestivalen är också en bra fest. Julia (Red: Frändfors) är en bra fest. En gång stod jag och drog fiskarhistorier för minst tio hänförda killar, då var jag faktiskt en jättebra fest.

Vad ska du göra i helgen och hur tror du att helgen kommer arta sig?
- Jag ska vara på mitt jobb! Kom och häng. Massor med bra klubbar o DJs, sjukt taggad.

Berätta mer om ditt jobb?
- Jag och Julia är nattklubbsbossar i vita baren spy bar, vi ska göra det till världens roligaste jobb. Målet är att folk ska vara lika delar avundsjuka och euforiska när dom hälsar på.

Euforin fattar jag efter att ha besökt några av era premiärnätter. Men avundsjuka?
- För att vi har världens bästa jobb... Hänga med Elvis (RED: barchefen), dricka drinkar och boka världens roligaste klubbar.

Jag fattar. Är redan avundsjuk. Vad har ni bokat för kul den här veckan då?
- Den här veckan har vi tre knäppa konstfacksskåningar som ska spela hiphop och piffa sönder baren. På lördag är det massa små killar som spelar tech house och delar ut smileyhalsband.

Sista frågan då, vad tycker du att Stockholm saknar?
- Jag tycker Stockholm bara blir bättre och bättre. Men en klubb som var öppen dygnet runt hade vart fett, så man fick välja när man ville klubba.