Hanna Hedlund och Pernilla Wahlgren
Hanna Hedlund berättar nu mer om vad som kan få Pernilla att se rött. - Foto: Fredrik Sandberg/TT Bild, Stella Pictures.

Hanna Hedlund om bråket med Pernilla Wahlgren: "Blev på dåligt humör"

Hanna Hedlund, Jessica Wahlgren och Pernilla Wahlgren har varit vänner i mågna år, och gått igenom både toppar och dalar tillsammans. Men då och då får vänskapen en fnurra på tråden. I podden Å andra sidan berättar Hanna mer om vad som får Pernillas bägare att rinna över...


Det är i podden Å andra sidan som vännerna Hanna Hedlund och Jessica Wahlgren stöter och blöter sådant som hänt i deras liv – med ex-makar, varannan vecka-livet med barnen och så givetvis en inblick i kvinnornas karriärer.

Både Hanna och Jessica är bästa vänner med Pernilla Wahlgren, och tjejerna har känt varandra i många år. Utöver att ofta synas på premiärer och andra festligheter tillsammans så har de även jobbat tillsammans alla tre.

Hanna Hedlund, Pernilla Wahlgren och Jessica Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures.

Jessica Wahlgren var tidigare gift med Pernillas bror Linus Wahlgrendet kan du läsa mer om här.

När Hanna Hedlund nyligen träffade en ny pojkvän, som det senare tog slut med, så var det just Pernilla och Jessica som peppade henne att ta första steget. Ja, de tycks onekligen finnas där för varandra i vått och torrt.

Men precis som i alla vänskaper dyker det då och då upp små fnurror på den berömda tråden...

Därför tog det slut mellan Hanna Hedlund och hennes pojkvän

Hanna Hedlund och Jessica Wahlgren om bråken med Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren är som bekant en av Sveriges mest framgångsrika tv-profiler och artister just nu, och med succén Wahlgrens värld i bagaget och en ny säsong av Allsång på Skansen i kikaren så har hon kammat hem det ena prestigeuppdraget efter det andra.

Men den som har sett en enda sekund av realityn Wahlgrens värld vet att hur framgångsrik Pernilla än är så har hon ett litet problem – hon är ofta försenad till saker och ting.

Hanna Hedlund och Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures.

I vänskapskretsen är Pernilla Wahlgrens tidsoptimism vida känd, och i det senaste avsnittet av Jessica Wahlgren och Hanna Hedlunds podcast Å andra sidan så pratar duon om hur de själva är på det här med att komma i tid. Men inte utan att kasta iväg ett par syrliga passningar till Pernilla. 

– Jag har ju märkt på Pernilla till exempel. Hon är ju alltid sen. Det är ju vida känt. Jag har märkt hur hon är. Om jag säger att hon ska vara där 14.00, då är det det enda hon har i sitt huvud. Två är tiden hon lämnar. Sen om hon är fem minuter bort eller tre timmar bort, det är bara två, två, två, säger Jessica Wahlgren i podden.

Hanna Hedlund minns då hur hon och Jessica trodde att de hade knäckt koden.

– Vi sa till henne att hon skulle vara i repan halv, eftersom vi skulle åka prick. Då tänkte vi ju att då kommer hon ju komma prick. Säger vi halv så är hon där prick, säger Hanna Hedlund.

– Var det typ en av de där tre gångerna i livet hon kom i tid, frågar Jessica Wahlgren och skrattar.

– Nej men då var hon ju där prick. Hon blev på dåligt humör faktiskt. Hon ba "Har ni sagt en halvtimme till mig, jag har suttit här och väntat på er!", berättar Hanna Hedlund i podden.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!