1 av 2
2 av 2

Vem är Patrik Svensson?

Innan vi dömer någon bör vi vandra en mil i deras skor, eller ja, Sex & Blandats redaktör Hanna Fridén nöjde sig med några dagar, och poserade själv som man på Facebook!


RAGGUIDEN FÖR KILLAR PÅ INTERNET

Det här är Patrik Svensson. Han är hårdrockare, gillar att skejta, lyssna på musik, festa med vänner. Han kommer ursprungligen från Flen och söker lite nya goda vänner och kanske till och med en gnutta kärlek i Stockholm.

Men det är inte helt lätt för Patrik, han känner ingen alls. Han känner väl till några, har kanske träffat någon på en fest eller beundrar deras insatser för mänskligheten. Han puffar någon här, lägger till en annan som vän och försöker skicka lite blyga mail och hyllningar till tjejer. Men hur går det?

Hundra gånger sämre än vad jag ville tro. Någonstans inbillade jag mig att mitt nya manliga alterego faktiskt var rätt snygg på sin profilbild. Lite rugged, kanske, men vilken käklinje! Vilka läppar! Ja, och vilken blick. I would do him, men å andra sidan är jag bloggare och därav narcissist.

Patrik addade tjej efter tjej, ända tills dess att Facebook röt till och sa stopp. Men inte sa någon ja, eller jo, Nyheter24:s nöjeschef, Quetzala Blanco! Vilken hjärtans tjej, Patriks räddare i nöden i ensamma Stockholm. Inte för att hon svarade på hans mail om hon ville chatta på MSN, men med Quetzala och mig själv så fanns det lite grogrund för att få fler tjejpolare.

Till min stora förvåning så fungerade det faktiskt rätt väl. Så vad lärde jag mig av detta?

Tjejer bryr sig (uppenbarligen) inte sådär skitmycket om ifall du är snygg på din profilbild.

Men de bryr sig, sorgligt nog, om vem du känner.

De där som känner asmånga som du känner: Ta inte för givet att de känner dig eller att du ens träffat dem på fest, de går nog likadant till väga som kära Patrik Svensson, som är världens mest ensamma lilla man.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!