"Måndagsvibe"-duon Lovisa Wallin och Hanna Friberg
"Måndagsvibe"-duon Lovisa Wallin och Hanna Friberg - Foto: Stella Pictures

Hanna Friberg om "Mr. Bigs" redflag: "Det gör mig nervös"

Hanna Friberg och hennes mystiska kärlek "Mr. Big" ser ut att leva ut århundradets romans, men är allt så bra som det verkar i kärleksnästet?


I senaste avsnittet av "Måndagsvibe" med Hanna Friberg, 27, och Lovisa Wallin, 29, får vi ta del av så kallade "unpopular opinions". Tjejerna diskuterar vad för "unpopular opinions" deras lyssnare har och vilka de själva har. 

De luftar allt från att en lyssnare tycker träningskläder som vardagsoutfit är fult till att en annan lyssnare tycker skönhetsoperationer bör förbjudas. Tjejerna svarar med vad de tycker själva och ger sin ärliga åsikt på det lyssnarna skickat in. 

Lovisa Wallin om "Mr Bigs" vana: "Why, man?"

– "Snapchat bör inte användas som kommunikationsmedel av personer som är över femton, killar som är äldre och gör det är en stor redflag", läser Lovisa Wallin upp. Då svarar Hanna Friberg:


– Då kan jag säga att min pojkvän är en stor redflag... För han har ju då absolut snapchat, och använder det flitigt. 

Lovisa säger att hon håller med om att det är en redflag och Hanna kontrar med att det gör henne nervös. Men de kommer till slutsatsen att den "yngre generationen" dock använder Snapchat som ett sätt att kommunicera med andra. Lovisa ställer sig frågan varför. Hannas pojkvän "Mr. Big" är sju år yngre än henne, mer om det kan du läsa här.

–  Jag ska ta det här med honom efter podden, säger Hanna och skrattar. 


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

1 Jan 1970, 01:00