Pernilla Wahlgren och sonen Benjamin Ingrosso
Pernilla Wahlgrens video avslöjar Benjamin Ingrossos dejt - Foto: Stella Pictures, Jonas Ekströmer/TT Bild. Bilden är ett montage.

Pernillas video avslöjar Benjamin Ingrossos mysiga dejt

Det var under måndagskvällen som Pernilla Wahlgren la ut ett klipp som avslöjade mer om Benjamin Ingrossos mysiga middagsdejt...


Under mars 2022 började kärleksryktena mellan Benjamin Ingrosso, 25, och Frøya Winther, 30, cirkulera. Efter att de båda lagt upp flera liknande inlägg och stories på Instagram så började följarna se ett samband med både resor och maträtter som annonserades på bådas konto.

Benjamin har under ryktenas gång varit hemlighetsfull om relationen och på senaste tiden har har det spekulerats kring om relationen fortfarande är vid liv då de inte publicerat något tillsammans på länge.

Frøya Winther och Benjamin Ingrosso hemma hos Pernilla. Bildkälla: Instagram/Pernilla Wahlgren 

Benjamin och Frøya myser vid middagsbordet

Igår publicerade Frøya däremot ett inlägg om att hon skulle åka till Stockholm och flera stories där hon sågs med några svenska influencers, bland annat Moa Mattsson och Gertrud Tornevall

Senare på kvällen la Pernilla Wahlgren upp en story på sitt Instagramkonto. På videon får vi se att Benjamin har lagat kvällens middag som är serverad på bordet hemma hos Pernilla. Videon visar även två lyckliga personer, nämligen Frøya och Benjamin. 

Kärleken verkar vara vid liv minsann!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

1 Jan 1970, 01:00