- Foto: frejaswinther/Instagram/Stella Pictures

Benjamin Ingrosso och Frøya Winther syns på semester efter romansryktet

I år har det florerat flera rykten ifall det är så att Benjamin Ingrossos nya kärlek är influensern Frøya Winther. Nu visar det sig att duon kilar stadigt på en gemensam semesterresa i Spanien.


På kärleksfronten ser det ljust ut för de allra flesta medlemmarna i familjen Wahlgren-Ingrosso. Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen kilar stadigt och även mamma Pernilla Wahlgren, efter flera år som singel, har funnit kärleken i Christian Bauer.

Gällande Benjamin Ingrosso har det spekulerats friskt om en potentiell romans mellan honom och den norska influensern Frøya Sofie Winther.

Benjamin Ingrosso: "Dejtat första gången i år"

Det var när den norska influensern la upp ett inlägg från en vistelse i Stockholm tidigare i år som ryktet började sprida sig om en romans mellan henne och Benjamin Ingrosso. Samtidigt har Benjamin tidigare i år, när han gästade P4 Extra, kommenterat sitt kärleksliv, då sade han följande:

– Jag har ju för första gången dejtat i år, jag testar på det, berättade Benjamin då.

Benjamin har tidigare gett svävande svar om den beryktade romansen. Men uppmärksamma följare har kunnat notera att profilerna spenderat mycket tid tillsammans. Duon har flera gånger publicerat videoklipp- och bilder som visar samma innehåll.

Frøya besöker familjen Wahlgren-Ingrosso

Nu har nya ledtrådar dykt upp där duon syns på varmare breddgrader tillsammans, nämligen i Marbella, i den stora villan som Pernilla och Christian köpt tillsammans.

På en Instagram-story visar Pernilla upp en viktig detalj i husets trädgård, nämligen ett fint stort dukat bord, och allra minst de två personer som dukar det. 

En av dem är nämligen Frøya, hon är alltså på besök hos Pernilla, där även Benjamin bor för tillfället.

Från Pernillas Instagram syns Benjamins flamma. Foto: pernillawahlgren/Instagram

Senare under samma dag publicerade även Frøya en bild där hon poserar framför Pernillas bord i den ljuvliga trädgården som står i full blom.

Poserar vid samma bord. Foto: frejaswinther/Instagram

Att Frøya och Benjamin spenderat mycket tid tillsammans den senaste tiden undgår ingen. 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!