Bianca och Benjamin Ingrosso
Bianca och Benjamin Ingrosso möttes av kritik efter sin TikTok-video. - Foto: Tim Aro/TT Bild, Fredrik Sandberg/TT Bild. Bilden är ett montage.

Bianca och Benjamin Ingrosso sover ihop i samma säng: "Obehaglig relation"

Bianca och Benjamin Ingrosso väckte starka reaktioner när de hoppade ner i samma säng – nu svarar Bianca Ingrosso på kritiken.


Pernilla Wahlgren, 55, har äntligen flyttat in i sitt nya hus tillsammans med blivande maken Christian Bauer, 56. 

Villa Wahlgren är färdigställt på Lidingö, och på Instagram har följarna kunnat följa Pernillas husbygge. 

Temat för inredningen är boutique hotell – och den extravaganta stilen med färgstarka tapeter och mycket mönster har varit en riktig vattendelare bland följarna.

Sovrummet menade en del såg ut som en bordell, och Pernilla har hånats i kommentarsfältet av en del följare som inte delar Pernillas smak.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är nyförlovade och har precis flyttat in i det nya huset på Lidingö. Bildkälla: Stella Pictures.

Bianca och Benjamin Ingrosso hoppade ner i Pernillas

Några som är riktigt förtjusta i Pernillas nya hus är Pernillas barn Bianca och Benjamin Ingrosso. I veckan var syskonen på besök hos mamma Pernilla och då passade de på att prova hennes nya säng – och både Benjamin och Bianca blev helt sålda, och enades om att sängen är superskön.

Bianca och Benjamin Ingrosso. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT Bild

På TikTok delade Bianca med sig av ett klipp där hon och Benjamin syntes i Pernillas säng – och snabbt rasade kommentarerna in. Många av Biancas följare tyckte nämligen att relationen mellan Bianca och Benjamin är opassande.

"Tror att respektive partners kan bli något trött på denna 'syskonkärlek'", "Man kan tro de är ihop", "När morsan kommer in och misstänker något" och "Detta känns lurt" var några reaktioner.

Bianca Ingrosso svarar på kritiken

Det här är långt ifrån första gången som Bianca och Benjamin möts av kritik för sin relation som en del fans menar är "över gränsen". 

Nyligen fotograferades Bianca och Benjamin för Vogue, och när de delade med sig av bilderna så var det en del följare som tyckte att bilderna var opassande.

På TikTok svarar nu Bianca på kritiken mot hennes relation med Benjamin.

"Till alla er som tror att vi har en obehaglig relation för att vi ibland sover ihop", skrev Bianca följt av en skrattande emoji till ett klipp på henne och Benjamin. Det enda som hördes var ett mullrande skratt till klippet. 

Bianca Ingrosso har nu raderat klippet från sin TikTok. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!